ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενημερώνει τη FIFA και την UEFA ο Παναθηναϊκός

Ενημερώνει τη FIFA και την UEFA ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός θα αξιοποιήσει τη συνάντηση με τη FIFA και την UEFA για να μεταφέρει τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Προετοιμασία για τη συνάντηση με τους αξιωματούχους της UEFA και της FIFA, έκαναν την Τετάρτη (7/6) οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Διότι σκοπεύουν να αδράξουν την ευκαιρία και να πείσουν τους Ευρωπαίους ότι οι ελληνικές ποδοσφαιρικές αρχές κινδυνεύουν με νέα χειραγώγηση, μετά την προσωρινή εξυγίανση που επετεύχθη με την απομάκρυνση της διοίκησης Γκιρτζίκη από την ΕΠΟ.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα ενημερώσουν το κλιμάκιο με τα τεκταινόμενα των τελευταίων μηνών και έχουν συγκεντρώσει υλικό για να υποστηρίξουν τα λεγόμενα τους. Για αυτό, πραγματοποιήθηκε μία σύσκεψη για να ολοκληρωθεί ο συντονισμός και να κωδικοποιηθούν τα "πράσινα" επιχειρήματα.

Δεν είναι μυστικό ότι οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού θα επικεντρώσουν στις δραστηριότητες του Ιβάν Σαββίδη και στις επιδιώξεις τους, για τις οποίες θεωρούν ότι αποσκοπούν στον έλεγχο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Άλλωστε, ο Γιάννης Αλαφούζος ασκεί συνεχώς και δημόσια, κριτική στον ομογενή επιχειρηματία…

Στον Παναθηναϊκό είναι πεπεισμένοι ότι η ανάδειξη των όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα, θα αποφέρει αποτέλεσμα, εν όψει και των επερχόμενων εκλογών στην Ομοσπονδία. Μένει να αποδειχτεί το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους…

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ