ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενημερώνει για το "Απόστολος Νικολαΐδης" ο Αλαφούζος

Ενημερώνει για το "Απόστολος Νικολαΐδης" ο Αλαφούζος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης", ενώ ολοκληρώνει τη διαπραγμάτευση με τις ενδιαφερόμενες κατασκευαστικές εταιρίες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εξαγγείλει μία συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ενημερώσει για το σχεδιασμό που έχει εκπονηθεί για την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης" και να ενημερώσει τους φίλους του Τριφυλλιού. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εκτιμά ότι μετά το Πάσχα, πιθανότατα στις αρχές Μαΐου, το timing θα είναι το κατάλληλο για να ανακοινώσει τα σχέδια του.

Η συνέντευξη Τύπου δεν πρόκειται να είναι το μόνο μέσο για την επικοινωνία με τον κόσμο στο συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά θα συνοδευτεί από διαφημιστική καμπάνια. Άλλωστε, οι πρώτες εργασίες (τοποθέτηση σουιτών) στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα αρχίσουν μετά τη λήξη των play offs, στις αρχές Ιουνίου, οπότε τα χρονικά περιθώρια εξαντλούνται.

Στο μεταξύ, το κόστος των εργασιών σε πρώτη φάση, θα καλυφθεί από ίδια κεφάλαια από τον προϋπολογισμό της ΠΑΕ. Κυρίως από τον Γιάννη Αλαφούζο και ορισμένους επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν εκφράσει την πρόθεση να συνδράμουν οικονομικά. Το κονδύλι των 7 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής θα εκταμιευθεί σε δεύτερο χρόνο, αφού πρόκειται για χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα και να επιτευχθούν συμφωνίες με ευνοϊκότερους όρους, το έργο θα "σπάσει" σε τρία ή τέσσερα μικρότερα έργα. Το καθένα θα ανατεθεί σε διαφορετική κατασκευαστική εταιρία, ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια να προσελκυσθούν χορηγοί.

Ο Αλαφούζος χειρίζεται προσωπικά την προσέγγιση με τους ενδιαφερόμενους και ήδη, έχει επαφές με τον ΑΚΤΩΡ του Λεωνίδα Μπόμπολα και τη ΜΕΤΚΑ, του Βαγγέλη Μυτιληναίου. Επίσης, συνομιλεί και με άλλες επιχειρήσεις, του ίδιου ή και μικρότερους μεγέθους από τις δύο προαναφερόμενες. Για την ώρα, δεν υπάρχει προχωρημένη διαπραγμάτευση με κάποια εξ' αυτών, αλλά μετά τις εορτές του Πάσχα οι διαδικασίες θα επισπευσθούν.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ