ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Καβασίμα"

Fotball
24.10.2013
Salzburg Østerrike
Foto: Gepa/Digitalsport
NORWAY ONLY

UEFA Europa League, Gruppenphase, Red Bull Salzburg vs Standard Liege. Bild zeigt Eiji Kawashima (Luettich).
Fotball 24.10.2013 Salzburg Østerrike Foto: Gepa/Digitalsport NORWAY ONLY UEFA Europa League, Gruppenphase, Red Bull Salzburg vs Standard Liege. Bild zeigt Eiji Kawashima (Luettich). DIGITALSPORT

Σύμφωνα με πληροφορία από την Ολλανδία, ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον 33χρονο, Έιτζι Καβασίμα, τη στιγμή που εμφανίζεται να αναζητά έναν αναπληρωματικό για τον Στιλ. (VIDEO)

Κατά περίεργη σύμπτωση, μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση της 23άδας που δήλωσε ο Παναθηναϊκός στην UEFA για τα δύο παιχνίδια με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League, στην οποία υπάρχουν μόνο δύο τερματοφύλακες, ανέκυψε ξανά στην επικαιρότητα ο Έιτζι Καβασίμα.

Πρόκειται για τον 33χρονο Ιάπωνα τερματοφύλακα, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη σκωτσέζικη Νταντί Γιουνάιτεντ και ενδιαφέρει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Η Ναϊμέγκεν και η Φέγενορντ ασχολήθηκαν με τον Καβασίμα, αλλά αυτός φέρεται να έχει σοβαρή πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα και τον Παναθηναϊκό.

Αναμφίβολα, ο Καβασίμα είναι ένας γκολκίπερ εγνωσμένης αξίας, 72 φορές και εν ενεργεία διεθνής με την Ιαπωνία και διακρίνεται για τα ρεφλέξ του και τη δυνατότητα να παίξει εκτός εστίας. Από την άλλη, έχει υψηλό κασέ, που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να καλύψει ο Παναθηναϊκός.

Η πληροφορία που προέρχεται από την Ολλανδία προκύπτει σε ένα momentum που ο Αντρέα Στραματσόνι αναζητεί στην ιταλική αγορά τερματοφύλακες, ώστε να συγκροτήσει ένα ανταγωνιστικό δίδυμο με τον Στιλ. Μόνο που ο Καβασίμα δεν μπορεί να αποκτηθεί ως Νο.2, αλλά για βασικός.

Βέβαια, όπως προαναφέρθηκε, το διαθέσιμο μπάτζετ της ΠΑΕ είναι περιορισμένο και δύσκολα θα καλύψει όλες τις απαιτήσεις του Στραματσόνι. Οπότε, με βάση το υψηλό κασέ του Καβασίμα, δύσκολα θα τεθεί θέμα.

Δείτε βίντεο με τον Καβασίμα:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ