ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδιαφέρον για τον Στέφανο Ευαγγέλου από τον Παναθηναϊκό

Ενδιαφέρον για τον Στέφανο Ευαγγέλου από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός παράλληλα με την ενίσχυση του με παίκτες για την πρώτη ομάδα κοιτάει πως θα μαζέψει και αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές έχοντας βάλει στο στόχαστρο του τον αρχηγό της Εθνικής Παίδων και παίκτη του Πανιωνίου, Στέφανο Ευαγγέλου, πολύ πιθανό να συνδεθεί το συγκεκριμένο θέμα με τον Ρισβάνη.

Για τον 17χρονο Στέφανο Ευαγγέλου (σ.σ. γεννημένος στις 12 Μαίου 1998), κεντρικό αμυντικό του Πανιωνίου και αρχηγό της Εθνικής Παίδων, ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός με τους πράσινους να κοιτούν να ενισχύσουν και με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές την ομάδα. Άλλωστε ήδη έχουν προχωρήσει στην απόκτηση δυο νεαρών στόπερ.

Ο Ευαγγέλου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Φεβρουάριο και ο Πανιώνιος θα πρέπει να συναινέσει για τη μετακίνηση τους με τους πράσινους να είναι είναι σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τους Νεοσμυρνιώτες ούτως ή άλλως από την παραχώρηση του Ρισβάνη ως δανεικό τον περασμένο Ιανουάριο. Μάλιστα δεν αποκλείεται και πάλι το όνομα του Ρισβάνη, τον οποίο δεν υπολογίζουν στο τριφύλλι, να συνδεθεί με την συγκεκριμένη υπόθεση και να οδηγήσει στην ευτυχή κατάληξη για τους πράσινους.

Όσοι γνωρίζουν καλά τον 17χρονο στόπερ μιλούν για έναν πολύ καλό κεντρικό αμυντικό ο οποίος παίζει μα πάθος και είναι αρκετά δυναμικός βγαίνοντας νικητής από τις περισσότερες μονομαχίες που δίνει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ