ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδεκάδα και πριμ στον Παναθηναϊκό

Ενδεκάδα και πριμ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Φάμπρι άνοιξε τα πλάνα του για την ενδεκάδα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενώ για τρίτη συνεχόμενη Παρασκευή ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε στους συνεργάτες του να μοιράσουν στα χρήματα το πριμ για τη νίκη επί της Κέρκυρας.

Τελευταία ουσιαστικά δυνατή προπόνηση για τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή το πρωί με τον Φάμπρι να ανοίγει τα πλάνα του αναφορικά με την ενδεκάδα των πράσινων στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα μετά το τέλος του προγράμματος οι παίκτες του Τριφυλλιού μοιράστηκαν και το πρωί για τη νίκη τους επί της Κέρκυρας με τον Γιάννη Αλαφούζο για τρίτη συνεχόμενη Παρασκευή να κρατάει την υπόσχεση του προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Στο αγωνιστικό επίπεδο στο διπλό της Παρασκευής ο Φάμπρι παρέταξε τους πράσινους με σχήμα 4-3-3 με τον Σο καθαρό αμυντικό χαφ και τους Ζέκα, Καζιγιάμια στο πλάι του.

Ο Ισπανός παράλληλα έδινε στους παίκτες του να ασκούν ενημέρωση από ψηλά και να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να κυκλοφορήσουν τη μπάλα με ευκολία.

Όσον αφορά τα πρόσωπα της ενδεκάδας, ο Καρνέζης ήταν ο γκολκίπερ, οι Μπουμσόνγκ και Πίντο το δίδυμο των στόπερ, ο Τριανταφυλλόπουλος το δεξί μπακ, ο Μαρίνος το αριστερό, ο Σο ο μοναδικός αμυντικός μέσος, ο Ζέκα και ο Καζιγιάμα τον πλαισίωναν δεξιά και αριστερά, ο Σισοκό ήταν το δεξί εξτρέμ, ο Μαυρίας το αριστερό και ο Φιγκερόα ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ταχύτητες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Την ίδια ώρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τοτσέ, ενώ θεραπεία έκανε ο Ταμπάκης.

Μοιράστηκαν το πριμ

Όπως και τις δυο προηγούμενες Παρασκευές έτσι και τώρα μετά το τέλος της προπόνησης τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε δώσει στους συνεργάτες του να μοιράσουν το πριμ από τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα. Κάθε βασικός πληρώθηκε 1.000 ευρώ και οι υπόλοιποι που ήταν στην 18άδα εισέπραξαν από 500 ευρώ.

Μία κίνηση μικρή αλλά συμβολική από τον Γιάννη Αλαφούζο που δείχνει συνεπής στις υποσχέσεις του, κρατάει ζεστούς τους πράσινους και τους ντοπάρει ψυχολογικά πριν από κάθε ματς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ