ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένας βαθμός μείον, τελείως διαφορετική εικόνα

Ένας βαθμός μείον, τελείως διαφορετική εικόνα
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε σύγκριση με την περσινή σεζόν έχουν χάσει έναν βαθμό παραπάνω σε αυτά τα πρώτα έξι ματς αλλά η έλλειψη πάθους και η εικόνα αδιαφορίας είναι αυτή που κάνει τον κόσμο να χάνει την... υπομονή του.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε την Κυριακή 2-1 από τον ΟΦΗ μέσα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πλήρωσε για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος την κακή αγωνιστική του παρουσία. Οι πράσινοι δέχτηκαν ένα γκολ του Μακρή που στέρησε τον βαθμό από τους πράσινους και έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Η ήττα αυτή έφερε μουρμούρες και αποδοκιμασίες από τους φίλους του τριφυλλιού με μια μερίδα εξ αυτών να περιμένει μετά το τέλος έξω από τα αποδυτήρια και να αποδοκιμάζουν τους παίκτες ζητώντας τους να βγάλουν περισσότερο πάθος και να παίζουν με ψυχή. Κάτι που σημείωσαν κάποιοι φίλοι των πράσινων και μεμονωμένα μιλώντας και στον Νίκο Νταμπίζα κατά την αποχώρηση του από το "Απόστολος Νικολαϊδης".

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού εστιάζουν σε αυτούς τους δυο τομείς την φετινή κακή αγωνιστική πορεία των πράσινων σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές καθώς ούτε πέρσι η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έπαιζε σπουδαία μπάλα στις αρχές της περιόδου. Οι παίκτες των πράσινων όμως έδειχναν πάθος, διάθεση και πάλευαν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος κερδίζοντας για αυτό και το χειροκρότημα του κόσμου.

Αν ψάξει κανείς τι συνέβη στα έξι παιχνίδια της περσινής σεζόν και τι έχει συμβεί και φέτος θα δει ότι σε θέμα βαθμών και γκολ τα πράγματα είναι λίγο πολύ ίδια καθώς οι πράσινοι έχουν έναν βαθμό λιγότερο σε ένα πρωτάθλημα όμως που φαίνεται ότι είναι πιο δύσκολο ενώ και στα γκολ η διαφορά με πέρυσι είναι ένα υπέρ και ένα κατά.

Χαρακτηριστικά την φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός μετράει σε έξι παιχνίδια δέκα βαθμούς και τα τέρματα είναι 8-7 υπέρ του ενώ έχει έως τώρα τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Με τα αποτελέσματα των πράσινων να έχουν ως εξής:

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-1
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1
Καλλονή-Παναθηναϊκός 1-0
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-3
Παναθηναϊκός-Νίκη Βόλου 1-0
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-2

Τι είχε κάνει πέρσι στις έξι πρώτες αγωνιστικές

Πέρσι στα πρώτα έξι παιχνίδι οι πράσινοι είχαν συγκεντρώσει έντεκα βαθμούς με τα γκολ να είναι 7-6 υπέρ τους και είχαν τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Με τα αποτελέσματα του τριφυλλιού να έχουν ως εξής:

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 2-0
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 3-0
Παναθηναϊκός-Βέροια 1-1
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-1
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-0
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-1

Οι διαφορές με την περσινή σεζόν

Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν οι παίκτες του Παναθηναϊκού φέτος χαρακτηρίζονται στα περισσότερα ματς από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης κάτι που έχει τονίσει κατ' επανάληψη ο Γιάννης Αναστασίου ενώ δεν βγάζουν πάθος και ψυχή στον αγωνιστικό χώρο.

Στις περισσότερες μονομαχίες πάνε δεύτεροι στην μπάλα και δείχνουν ένα αγωνιστικό πρόσωπο εντελώς διαφορετικό από πέρσι που πάλευαν τα παιχνίδια και κέρδιζαν το χειροκρότημα του κόσμου ακόμα και μετά από κάποιες ήττες λόγω της παρουσίας τους στον αγωνιστικό χώρο και της μάχης που έδιναν μέχρι τέλους.

Άλλωστε πέρυσι ήταν λογικό η ομάδα με πολλούς νέους και παίκτες και σε μια εντελώς νέα προσπάθεια να είχε και μια πίστωση χρόνου από τον κόσμο που περίμενε σιγά-σιγά να δει πως θα εξελιχθεί το τριφύλλι.

Σε αντίθεση με φέτος όμως που και πάλι ήταν λογικό ο κόσμος των πράσινων να περιμένει αν δει την ομάδα να ξεκινάει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι και με στόχο να παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από το ξεκίνημα της σεζόν και όχι η εικόνα να είναι δυσανάλογη και τη περσινής κακής αρχής.

Αυτοί οι λόγοι είναι που έχουν φέρει τον εκνευρισμό και την μουρμούρα στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού που αν και έχουν στηρίξει πάρα πολύ αυτή την προσπάθεια βλέπουν ότι η ομάδα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο παίζει και παλεύει τα παιχνίδια δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ