ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένας χρόνος χωρίς νίκη στην επαρχία για τον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει τον Αστέρα στις 18/2/2017 και ύστερα από 365 μέρες, δεν έχει πανηγυρίσει ξανά σε επαρχιακό γήπεδο.

Είναι γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει κακές επιδόσεις στην επαρχία και επί Μαρίνου Ουζουνίδη, μετράει μόλις ένα διπλό. Ήταν το 5-0 επί του Αστέρα στην Τρίπολη, στις 18 Φεβρουαρίου του 2017, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superleague. Βέβαια, μεσολάβησαν οι νίκες επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά αυτές σημειώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σήμερα (18/2), συμπληρώνεται ένας χρόνος από την επικράτηση του Παναθηναϊκού στην Αρκαδία. Έκτοτε, ο απολογισμός του στην περιφέρεια περιλαμβάνει μόνο ισοπαλίες και ήττες, κάτι που δεν είναι διόλου κολακευτικό. Την Καθαρά Δευτέρα (19/2), αντιμετωπίζει την Λάρισα στην τελευταία φετινή επίσκεψη του σε επαρχιακό γήπεδο και το Τριφύλλι θέλει να σπάσει το αρνητικό σερί του.

Ο Παναθηναϊκός οδεύει προς ολοταχώς προς ένα "μαύρο" ρεκόρ για την παρουσία του στην Α’ Εθνική: να συμπληρώσει ένα πρωτάθλημα χωρίς διπλό. Μετά το ματς του AEL FC Arena, θα αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, στο "Σπύρος Λούης" με την ΑΕΚ και στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Επομένως, τα περιθώρια που έχει ο Παναθηναϊκός για να νικήσει μακριά από το "Απόστολος Νικολαΐδης" στενεύουν επικίνδυνα…

Θυμηθείτε το τελευταίο διπλό των "πρασίνων":

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ