ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένας λιγότερος διεκδικητής για τον Σάντσεθ

Ένας λιγότερος διεκδικητής για τον Σάντσεθ

Η Εσπανιόλ αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Σέρχιο Σάντσεθ, αφήνοντας τη Μπεσικτάς ως τη μοναδική "επίσημη" αντίπαλο του Παναθηναϊκού. Σκέψεις και για δεύτερη προσθήκη στο κέντρο της άμυνας.

Από τη διεκδίκηση του Σέρχιο Σάντσεθ αποσύρθηκε η Εσπανιόλ, όπως προκύπτει από την πληροφόρηση που έρχεται τις τελευταίες ώρες από την Ισπανία.

Η διοίκηση της καταλανικής ομάδας, συνυπολογίζοντας τις απαιτήσεις του 29χρονου στόπερ και τις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζει, κατέληξε ότι είναι προτιμότερο να στραφεί σε άλλους, πιο προσιτούς αμυντικούς.

Η Εσπανιόλ ήταν η μοναδική από την Primera Divizion που είχε προσεγγίσει επίσημα τον Σάντσεθ, αφού, οι υπόλοιπες κρούσεις που έχει δεχτεί, συγκαταλέγονται στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών.

Προς το παρόν, ο Σάντσεθ έχει στη διάθεση του την προσφορά του Παναθηναϊκού και την επικοινωνία με τη Μπεσικτάς. Ωστόσο, δεν συγκινείται με την προοπτική της Τουρκίας λόγω της κατάστασης που επικρατεί, ενώ, έχει εκφράσει συγκρατημένες αμφιβολίες για την Ελλάδα, με όλο τον θόρυβο που κυριαρχεί.

Πάντως, προτιμά την Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη και έχει ξεπεράσει τις ενστάσεις του για το εξωτερικό. Όμως, ίσως να περιμένει μερικές ημέρες ακόμα, επιθυμώντας να εξαντλήσει τα περιθώρια για κάτι καλύτερο.

Με βάση τα δεδομένα που ισχύουν, η προσφορά του Παναθηναϊκού είναι η καλύτερη που έχει ο Σάντσεθ και εάν δεν παρουσιαστεί κάτι εξωπραγματικό, η Ελλάδα αναμένεται να είναι ο επόμενος προορισμός του Ισπανού....

Προτάθηκε ο Βαν Ντερ Χέιντεν

Ένας λιγότερος διεκδικητής για τον Σάντσεθ

Στην Ολλανδία έχει αναπτυχθεί φημολογία ότι προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, ο Ολλανδός αμυντικός, Γιαν Άριε Βαν Ντερ Χέιντεν. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από τη Φιτέσε και δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενώ, δεν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα από την Ολλανδία.

Ο Βαν Ντερ Χέιντεν άρχισε την καριέρα του ως αμυντικός μέσος, έχοντας αναδειχθεί από τις ακαδημίες του Άγιαξ. Αγωνίστηκε ως δανεικός στη Βίλεμ, όταν και στο διάρκεια της εκεί παρουσίας του οπισθοχώρησε στην άμυνα. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέτρησε 40 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Διακρίνεται για την τεχνική κατάρτιση και για την ικανότητα να προωθεί τη μπάλα, έχοντας καλές μεταβιβάσεις και ικανοποιητικές μεγάλες μπαλιές. Έχει γεννηθεί στις 3 Μαρτίου του 1988, έχει ύψος 1,86μ. και χρησιμοποιεί το αριστερό πόδι.

Σκέψεις για δεύτερο στόπερ

Το αρχικό μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού προέβλεπε την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, ενός αντί-Σίλντενφελντ και ενός πιο νεαρού σε ηλικία, κατά προτίμηση αριστεροπόδαρου. Ο σχεδιασμός αναπροσαρμόστηκε με τη διατήρηση του πρώτου και τη μετάθεση του δεύτερου (βλ. Χελάντερ) για τον Ιανουαρίου.

Ωστόσο, με δεδομένες τις δυσκολίες για την απόκτηση ενός ονόματος από το "πάνω ράφι", επανέρχεται η σκέψη για δύο προσθήκες στο κέντρο της άμυνας, με μικρότερο οικονομικό κόστος για τον βασικό από το σχεδιαζόμενο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ