ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένα χαρτί για να τελειώσει του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό

Ένα χαρτί για να τελειώσει του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν στη διάρκεια της Δευτέρας (1/2) ένα χαρτί ακόμη από την Αργεντινή ώστε να είναι σε θέση να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες και να ανακοινώσουν τον 24χρονο άσο.

Η όγδοη μεταγραφή του Παναθηναϊκού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αυτή του Λούκας Βιγιαφάνιες, αναμένεται να ολοκληρωθεί στην διάρκεια της Δευτέρας (1/2) καθώς ακόμα οι πράσινοι περιμένουν ένα ακόμα χαρτί ώστε να μπορέσουν να κάνουν δικό τους τον 24χρονο Αργεντινό.

Οι πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με τους ανθρώπους της Ιντεπεντιέντε αλλά και της CAI καθώς και με τον Παναιτωλικό αλλά και τον ίδιο τον παίκτη που το Σάββατο αποχαιρέτησε τους φίλους του Αγρινίου.

Στο τριφύλλι προκειμένου να είναι σε θέση να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή και να ανακοινώσουν την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή περίμεναν στη διάρκεια της Κυριακής να έχουν στα χέρια τους δυο χαρτιά από την Αργεντινή. Το ένα εξ αυτών βρίσκεται ήδη στα χέρια τους και είναι εν αναμονή ενός ακόμη, στην διάρκεια της Δευτέρας προκειμένου να κλείσει το "deal".

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρά την διαφορά ώρας με την Αργεντινή θεωρούν ότι την Δευτέρα (1/2) θα έχουν στα χέρια τους και αυτό το χαρτί και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Επειδή όμως διανύουμε αντίστροφα για να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα κυλήσουν οι εξελίξεις την Δευτέρα ώστε να ολοκληρωθεί θετικά και η μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ