ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένα μήνα εκτός με θλάση ο Μουνιέ στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μουνιέ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο αριστερό πόδι και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Άντονι Μουνιέ στον Παναθηναϊκό καθώς ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση β' βαθμού στο αριστερό πόδι.

Η απουσία του Μουνιέ έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ουζουνίδης το τελευταίο διάστημα μην έχοντας ποδοσφαιριστές που μπορούν να τον βοηθήσουν επιθετικά.

Καθόλου ενθαρρυντικά δεν είναι τα νέα ούτε και για τον Γκιγέρμο Μολίνς ο οποίος έχει πρόβλημα με σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί σε δέκα μέρες. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Σουηδός θα χάσει το ματς με την Κέρκυρα αλλά και αυτό που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου των πράσινων ανέφερε:

"Σε κλινική εξέταση και υπερηχογραφικό έλεγχο υποβλήθηκε ο Αντονί Μουνιέ σήμερα στο «Υγεία» από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού, κ. Γιάννη Λεβάκο. Η εξέταση έδειξε εκτεταμένη θλάση β' βαθμού στη μεσότητα του αριστερού ημιτενοντόδους. Η αγωνιστική αποχή του Γάλλου ποδοσφαιριστή εκτιμάται στον ένα μήνα.

Ο Γκιγέρμο Μολίνς έκανε μαγνητική τομογραφία όπου φάνηκε έξαρση του συνδρόμου κοιλιακών - προσαγωγών με αύξηση του οστικού οιδήματος στην περιοχή της ηβικής σύμφυσης. Θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας σε πισίνα και αγωγή με υπερβαρικό οξυγόνο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε ένα δεκαήμερο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ