ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εν αναμονή του Ζιλμπέρτο στον Παναθηναϊκό

Εν αναμονή του Ζιλμπέρτο στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση τις επόμενες ώρες και να βάλει σε μια σειρά τα πράγματα στον Παναθηναϊκό.

Εντός του επόμενου 24ώρου αναμένεται στην Ελλάδα, για μόνιμη εγκατάσταση αυτή τη φορά, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε επιστρέψει στην Βραζιλία, απ΄όπου ήταν βέβαια σε ανοιχτή γραμμή με τους πράσινους για τα θέματα που απασχολούσαν το τριφύλλι αλλά πλέον με την άφιξη του θα σηκώσει μανίκια.

Έτσι ώστε να ασχοληθεί με αρκετά θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό και έχουν να κάνουν με την μεταγραφική ενίσχυση των πράσινων αλλά και τις αποδεσμεύσεις παικτών που δεν υπολογίζονται.

Με την άφιξη του αναμένεται να έχει μια νέα συνάντηση με τον Αντρέα Στραματσόνι για να συζητήσουν για το πως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στο μεταγραφικό κομμάτι και σε ποιο σημείο βρίσκονται κάποιες υποθέσεις που είχε αναλάβει εν λευκό ο Ιταλός τεχνικός.

Επίσης ο Ζιλμπέρτο θα αναλάβει προσωπικά τις συνομιλίες με τους εκπροσώπους ή με τους ίδιους τους παίκτες που δεν υπολογίζονται ώστε να τους ενημερώσει για το τι μέλει γενέσθαι και να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Τα λέει και με τον Σαμαρά

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος άσος με την άφιξη του θα έχει ένα ακόμη ραντεβού και με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Γιάννη Σαμαρά, και θα προσπαθήσει να τον πείσει να παραμείνει στον σύλλογο. Οι δυο άνδρες τα έχουν πει ήδη μια φορά και όλα έδειχναν πως ο παλαίμαχος επιθετικός θα συνέχιζε στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας αλλά ακόμα δεν είναι 100% δεδομένο πως θα παραμείνει. Ίσως απ' αυτή τη συνάντηση ξεκαθαρίσει και το συγκεκριμένο θέμα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ