ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εμποκού: "Να μιλάμε με πράξεις"

Εμποκού: "Να μιλάμε με πράξεις"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πολ Ζοζέ Εμποκού μίλησε στο Sport24.gr για το 3-1 επί του Αστέρα, εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει πιο ενεργά στο άμεσο μέλλον και αναφέρθηκε στην πρώτη θέση και στη διεκδίκηση του τίτλου.

Μέχρι τώρα η συμμετοχή του είναι μικρή, όπως στη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο ο Πολ Ζοζέ Εμποκού αγωνίστηκε μόλις για 16 λεπτά. Ο Κογκολέζος εξτρέμ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για να δώσει το απρόβλεπτο στην επίθεση, αλλά δεν έχει ενταχθεί στο βασικό αγωνιστικό σχεδιασμό του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Εμποκού δεν πτοείται και εξήγησε στο Sport24.gr ότι περιμένει την ευκαιρία του, ενώ αναφέρθηκε στην απόδοση του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο ματς, στο "νεκρό διάστημα" και στην κόπωση που παρατηρήθηκε. Ο 24χρονος επιθετικός τόνισε ότι ο τίτλος είναι αυτονόητος στόχος, όμως πρέπει να διεκδικηθεί στο γήπεδο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Εμποκού στο Sport24.gr:

- Ποια είναι τα συναισθήματα μετά από τη νίκη και πως ξεπεράσατε την απογοήτευση από την ήττα από τη Θέλτα;

"Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, γιατί στο Βίγκο ήμασταν καλύτεροι, αξίζαμε να νικήσουμε και ηττηθήκαμε από δικά μας λάθη και την αδυναμία μας να σκοράρουμε. Οπότε, είναι μία πολύ σημαντική νίκη, γιατί μας επιτρέπει να μείνουμε πρώτοι, μας φτιάχνει την ψυχολογία και μας δίνει την ευχέρεια να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε".

- Έμεινες ικανοποιημένος από την απόδοση που είχε ο Παναθηναϊκός;

"Είχαμε την απόδοση που έπρεπε για να νικήσουμε. Ο Αστέρας ήταν ένας δυνατός αντίπαλος, το έδειξε μετά τη μείωση του σκορ, αλλά νομίζω ότι νικήσαμε δίκαια. Συνολικά στο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι, κάναμε όσα έπρεπε και πήραμε αυτό που θέλαμε. Ασφαλώς, μπορούμε να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε στο μέλλον".

- Πού αποδίδεις το "νεκρό" χρονικό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο;

"Δεν είναι εύκολο να παίζουμε συνέχεια στο μάξιμουμ. Ήταν το τρίτο παιχνίδι αυτή την εβδομάδα, υπήρξαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, οπότε ως ένα βαθμό η κόπωση είναι φυσιολογική. Είχαμε ένα κακό διάστημα, αλλά το ξεπεράσαμε ανώδυνα".

- Εσύ πώς αισθάνεσαι; Γιατί μέχρι τώρα δεν έχεις μεγάλη παρουσία στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού;

"Θέλω να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που επιθυμεί κάθε ποδοσφαιριστής. Μίλησα με τον προπονητή μου την Παρασκευή, μου εξήγησε το σκεπτικό του για μένα και το δέχομαι απολύτως. Αυτός αποφασίζει πότε θα παίξω και εγώ περιμένω την ευκαιρία μου. Χρειάστηκα ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής και να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση και πλέον είμαι έτοιμος".

- Πως πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, ώστε να διατηρηθεί σε αυτή;

"Εννοείται πως θέλουμε τον τίτλο, αυτός είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού. Αλλά, δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Πρέπει να νικάμε κάθε παιχνίδι, να συγκεντρώσουμε τους πιο πολλούς βαθμούς και να τερματίσουμε πρώτοι. Να μιλάμε με πράξεις".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ