ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εμποκού: "Ήρθα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα"

Εμποκού: "Ήρθα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε πως οι πράσινοι θα γίνουν ακόμα καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι.

Την πρώτη του συμμετοχή, έστω και ολιγόλεπτη, κατέγραψε στο ματς με τον Λεβαδειακό ο Πολ Ζοσέ Εμποκού και ο άσος του Παναθηναϊκού από το Κονγκό είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Άλλωστε είχε πραγματοποιήσει μόνο τρεις προπονήσεις με το τριφύλλι και ο Αντρέα Στραματσόνι τον είχε συμπεριλάβει στην αποστολή για να μπαίνει στο κλίμα.

Ο Εμποκού μετά το τέλος του ματς μίλησε στην "Πράσινη" και αναφέρθηκε στον ντεμπούτο του και στους στόχους του με το τριφύλλι ενώ τόνισε πως περιμένει πως και πως το ματς με τον Άγιαξ.

Για το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη στη Λιβαδειά:
«Τα συναισθήματα μου είναι πολύ όμορφα, καθώς η ομάδα πήρε τους πρώτους τρεις πόντους και στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος. Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο μου με τον Παναθηναϊκό και είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε καλά σαν ομάδα. Με αυτή την ατμόσφαιρα, θεωρώ πως θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον».

Για την ατμόσφαιρα των οπαδών του Παναθηναϊκού:
«Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα πως θα έχουμε αρκετό κόσμο παρ’ ότι παίζουμε εκτός έδρας. Στο παρελθόν έχω αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και από τότε είχαν καταλάβει πόσο αφοσιωμένοι είναι οι οπαδοί στην ομάδα. Μου θύμισε αρκετά την ατμόσφαιρα που είχα συναντήσει στη Λεωφόρο σαν ποδοσφαιριστής της Σταντάρ Λιέγης.

Τους ευχαριστώ πολύ για την παρουσία τους και τη ζεστή υποδοχή που μου επιφύλαξαν. Στόχος μας είναι να ζεσταθούμε κι άλλο να συνεχίσουμε έτσι καθώς αρχίσαμε πολύ καλά τη σεζόν όμως αυτή ήταν μόνο η αρχή. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα:
«Σίγουρα για αυτό το λόγο ήρθα στον Παναθηναϊκό για να βρεθούμε στην κορυφή και να πετύχουμε πράγματα. Όμως είπα και πριν πως ήταν απλά το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γιατί το πρωτάθλημα δεν κρίνεται σε έναν αγώνα. Βέβαια, παιχνίδια όπως αυτά που σε κρατάνε στην κορυφή και ήταν σημαντικό που κάναμε καλή εμφάνιση και πήραμε άνετη νίκη».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Άγιαξ:
«Περιμένω να παίξουμε καλά όπως κάναμε και σήμερα, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι πολύ καλό να αρχίσουμε με μια νίκη σε έναν τέτοιο αγώνα. Ευελπιστώ να πάρω μερικά λεπτά παραπάνω για να δείξω τι μπορώ να κάνω τόσο στον προπονητή μου, όσο και στους οπαδούς της ομάδας μας που θα γεμίσει το γήπεδο».

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ