ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εμποκού: "Έσπασε η κακοδαιμονία"

Εμποκού: "Έσπασε η κακοδαιμονία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού τόνισε ότι αισθάνεται υπέροχα για το πρώτο γκολ του στον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στα παιχνίδια με τη Σταντάρ και τον Ολυμπιακό.

Το πρώτο γκολ του Ζοσέ Πολ Εμποκού συνετέλεσε στο... σπάσιμο της κακοδαιμονίας και διαμόρφωσε το 2-0 του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή και ο Κογκολέζος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του. Ο 25χρονος επιθετικός δήλωσε ανυπόμονος για τα ματς με τη Σταντάρ και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εμποκού:

"Αισθανόμουν πως θα ερχόταν το γκολ, είναι μεγάλη η χαρά μου, ιδιαίτερα όταν με αυτό παίρνουμε και τη νίκη. Είχαμε δυσκολίες στο να σκοράρουμε αλλά ευχαριστώ το Θεό που η κακοδαιμονία έσπασε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, Πέμπτη και Κυριακή. Μετατρέψαμε τις ευκαιρίες σε τέρματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά.

Η Σταντάρ είναι η ομάδα της καρδιάς μου, ανδρώθηκα εκεί και είμαι περήφανος που αποτέλεσα μέλος της. Κοιτάμε τον αγώνα της Πέμπτης και θέλουμε τη νίκη όμως, αν παίξω θα κάνω το καλύτερο για αυτό. Παίζουμε καλά στην Ευρώπη, ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι η πρώτη νίκη θέλω να πιστεύω, που θα μας οδηγήσει και στην πρόκριση.

Έχω ακούσει πως πρόκειται για αγώνα «φωτιά». Το ίδιο λέμε και εμείς στο Βέλγιο, ανάμεσα σε Σταντάρ και Άντερλεχτ, αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν έχει καμία σχέση με το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, πρόκειται για αγώνα «θάνατο»! Οι δύο ομάδες είναι κάτι περισσότερο από εχθροί. Περιμένω πως και πως τον αγώνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ