ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εμποκού: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Εμποκού: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"
Εμποκού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πολ Ζοζέ Εμποκού χαρακτήρισε απίστευτο το πρώτο γκολ που σημείωσε η Σταντάρ, δήλωσε ότι οι απουσίες στον Παναθηναϊκό όντως επηρέασαν, αλλά επεσήμανε ότι δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Τι είπε ο Λουντ.

Ο Κονγκοκέζος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Πολ Ζοζέ Εμποκού, δήλωσε μετά την ήττα (0-3) από τη Σταντάρ Λιέγης στην κάμερα του OTE TV: " Δεν νομίζω ότι κάτι πήγε λάθος. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεχτήκαμε ένα απίστευτο γκολ. Έπρεπε να αντιδράσουμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε, αλλά ήταν δύσκολο. Είμαστε απογοητευμένοι.

Πολλοί παίκτες ήταν τραυματίες και δεν είχαμε ισορροπία. Έτσι είναι η μπάλα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τώρα θα επιστρέψουν και θα πρέπει να αφοσιωθούμε για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό".

Λουντ: "Να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη"

Ο Ρόμπιν Λουντ έδωσε το έναυσμα για νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Όλα πήγαν λάθος. Στο πρώτο μέρος τα πήγαμε σχετικά καλά, στο δεύτερο ξεκινήσαμε καλά, δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι. Δεχτήκαμε ένα γκολ, ήρθε και η κόκκινη και όλα έγιναν δύσκολα. Νομίζω ότι πλέον είναι πολύ δύσκολο να προκριθούμε.

Να κοιτάξουμε στον καθρέφτη, να πιέσουμε τους εαυτούς μας και να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλουμε στο ματς με τον Ολτυμπιακό, τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ