ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εμπλοκές με Ερντίντς και Στόιλκοβιτς

Εμπλοκές με Ερντίντς και Στόιλκοβιτς

Ο Παναθηναϊκός παλεύει τις περιπτώσεις των Ερντίντς και Στόιλκοβιτς, όμως συναντά εμπόδια για να τις ολοκληρώσει και ο Ουζουνίδης στρέφεται σε τρίτη επιλογή επιθετικού, ο οποίος δεν έχει "διαρρεύσει".

Φαίνεται πως θα χρειαστούν χρόνο για να τελεσφορήσουν για τον Παναθηναϊκό οι υποθέσεις του Νίκολα Στοΐλκοβίτς και του Μεβλούτ Ερντίντς, των δύο επιθετικών που απασχολούν τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Διότι η προσπάθεια να κλείσει ο ένας από τους δύο δεν ευοδώνεται, αφού προκύπτουν ζητήματα που αφορούν το οικονομικό σκέλος.

Το βράδυ της Τρίτης (4/7), άνθρωπος του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στη Γαλλία και είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του Μεβλούτ Ερντίτς (φώτο), καταθέτοντας πρόταση για συνεργασία. Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται, ωστόσο υφίσταται σημαντική διαφορά στο χρηματικό, γιατί ο 30χρονος Τούρκος επιθετικός με το γερμανικό διαβατήριο, έχει υψηλό κασέ που αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ και δεν είναι ελεύθερος από το Αννόβερο.

Δύο παράμετροι που μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση των συζητήσεων είναι τα μπόνους που θα αυξήσουν την προσφορά του Παναθηναϊκού και η αποζημίωση που ενδεχομένως να πάρει από την γερμανική ομάδα για να λύσει το συμβόλαιό του.

Εμπλοκές με Ερντίντς και Στόιλκοβιτς

Photo credits: Braga Twitter

Αναφορικά με τον Νίκολα Στοΐλκοβιτς (φώτο), ο Σέρβος επιθετικός έχει μπει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, αλλά με πώληση και όχι με δανεισμό. Η προτεραιότητα της Μπράγκα είναι να αποκομίσει χρήματα από τον ποδοσφαιριστή και μόνο με υψηλό "καπάρο", θα συζητούσε να τον παραχωρήσει δανεικό. Όμως, ο Παναθηναϊκός προτιμά να καταβάλλει χρήματα για να αγοράσει έναν στράικερ και όχι να τον έχει για μία σεζόν και μετά να τον χάσει.

Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Η μετάβαση του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία δεν πρόκειται να διακόψει τις επαφές του Μαρίνου Ουζουνίδη για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού. Ο 48χρονος προπονητής θέλει έναν επιθετικό και έναν εξτρέμ πριν από τα παιχνίδια του γ' προκριματικού γύρου του Europa League, ακόμα και αν δεν είναι οι "βασικοί" του. Επειδή έχει ξεμείνει στη μεσοεπιθετική γραμμή με τους Μολίνς, Άλτμαν, Λουντ, Χατζηγιοβάννη και Πίσπα, ενώ ο Βιγιαφάνιες είναι αμφίβολος λόγω του τραυματισμού του.

Πάντως, για την κορυφή της επίθεσης, ο Ουζουνίδης ασχολείται και με τρίτη επιλογή που δεν έχει διαρρεύσει και αποτελεί την προτεραιότητά του. Ωστόσο δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί συμφωνία, διότι πρόκειται για σύνθετη περίπτωση.

Photo credits: AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ