ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εμπιστοσύνη σε Αναστασίου και ποδοσφαιρικό τμήμα στον Παναθηναϊκό

Εμπιστοσύνη σε Αναστασίου και ποδοσφαιρικό τμήμα στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η στήριξη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου εξακολουθεί να υφίσταται σύμφωνα με όσα έλεγαν τη Δευτέρα στο τριφύλλι.

Από το πρωί της Δευτέρας και μετά την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Πλατανιά υπάρχει και πάλι θέμα παραμονής ή μη του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του τριφυλλιού. Θέμα το οποίο φυσικά έγινε ακόμα πιο έντονο μετά τις αποδοκιμασίες που υπήρξαν στην Λεωφόρο εις βάρος του Έλληνα τεχνικού.

Αρκετοί υποστηρίζουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα έπρεπε ήδη να έχει διώξει τον Γιάννη Αναστασίου και πως οι δυο πλευρές οδεύουν με μαθηματική ακρίβεια στο διαζύγιο ανεξαρτήτως των επόμενων αποτελεσμάτων.

Από τον Παναθηναϊκό θέλησαν να σταματήσουν όλη αυτή την παραφιλολογία και όπως τόνισαν οι άνθρωποι του τριφυλλιού δεν υπάρχει θέμα με τον 42χρονο τεχνικό αλλά και τους ανθρώπους των πράσινων οι οποίοι περιβάλλονται από εμπιστοσύνη από τη διοίκηση.

Χαρακτηριστικά στα υψηλά κλιμάκια του τριφυλλιού έλεγαν: " Είναι απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι την κοινή προσπάθεια, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα".

Επίσης από τους ανθρώπους των πράσινων γινόταν αναφορά και στην πρόσφατη τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου μέσω του λογαριασμού του στο twitter στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου.

Βέβαια τότε ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ είχε υποστηρίξει ότι θα δώσει και συνέντευξη Τύπου στην οποία θα ανέλυε τους λόγους για τους οποίους στηρίζει τον 42χρονο τεχνικό αλλά αυτό ακόμα δεν έχει γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ