ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εμμένει στη στήριξη του Στραματσόνι ο Αλαφούζος

Εμμένει στη στήριξη του Στραματσόνι ο Αλαφούζος
Αλαφούζος, Στραματσόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρά το νέο στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού και τη δυσαρέσκεια του κόσμου συνεχίζει να στηρίζει τον Αντρέα Στραματσόνι.

Κανένα θέμα απομάκρυνσης του Αντρέα Στραματσόνι από τον πάγκο του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου παρά το νέο στραβοπάτημα των πράσινων.

Όπως έκανε και στις περιπτώσεις των Φερέιρα και Αναστασίου ο πρόεδρος του τριφυλλιού εμμένει και τώρα στην στήριξη του τεχνικού της ομάδας μέχρι τέλους.

Παρά το γεγονός ότι στην ΠΑΕ υπάρχουν και αντίθετες απόψεις που ακούγονται ολοένα και περισσότερο μετά και τη γκέλα στη Νέα Σμύρνη ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ έχει πάρει την απόφαση να στηρίξει τον 40χρονο προπονητή. Το μέχρι πότε; Μόνο ο ίδιος το ξέρει καθώς αυτός είναι που αποφασίζει.

Αυτό που έλεγαν στελέχη του τριφυλλιού ήταν πως ο Γιάννης Αλαφούζος είχε πάρει την απόφαση να στηρίξει τον Στραματσόνι ακόμα και σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός έχανε στη Νέα Σμύρνη.

Βράζει ο κόσμος με τον Ιταλό

Ίσως κρίνει πολλά το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή σε ένα παιχνίδι που η εξέδρα δεδομένα θα "βράζει" εις βάρος του Στραματσόνι. Είναι δεδομένο άλλωστε ότι ο κόσμος θέλει την απομάκρυνση του Ιταλού προπονητή και δεν αποκλείεται να υπάρχει οργανωμένη αντίδραση την Κυριακή. Μην ξεχνάμε εξάλλου όσα συνέβησαν μετά το "Γ. Καραϊσκάκης" και τις αποδοκιμασίες στο "Amsterdam Arina" μετά την ήττα από τον Άγιαξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ