ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έμφαση στην κυκλοφορία

Έμφαση στην κυκλοφορία
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στο passing game, ενώ το απόγευμα θα δουλέψει με τους 12 ποδοσφαιριστές τους οποίους υπολογίζει για την ενδεκάδα εν όψει της Σταντάρ Λιέγης.

Έμφαση στο passing game έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, τομέα τον οποίο θεωρεί καθοριστικό εν όψει των παιχνιδιών με τη Σταντάρ Λιέγης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του σε ασκήσεις με αντικείμενο τις σωστές, όσο και με την κυκλοφορία της μπάλας.

Διαρκώς ζητούσε μεταβιβάσεις με προσοχή και ακρίβεια, ώστε να αποφεύγονται τα κλεψίματα από τους αντίπαλους και παράλληλα να αναγκάζονται να μαρκάρουν και να κουράζονται.

Το πρόγραμμα είχε αρχίσει με τρεξίματα και διατάσεις, ενώ έκλεισε με χαλαρό τρέξιμο.

Το απόγευμα, ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε τους 12 ποδοσφαιριστές τους οποίους υπολογίζει για την ενδεκάδα του Βελγίου και θα δουλέψει μαζί τους στην τακτική.

Οι Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Μπεργκ και Πράνιτς θα προπονηθούν ξανά στις 17:30.

Λογικά, εκείνη την ώρα ο Αναστασίου θα έχει ενημερωθεί για τις παρατηρήσεις του Ρούτερ από τη Σταντάρ και θα εστιάσει σε συγκεκριμένα τακτικά ζητήματα.

Οι υπόλοιποι παίκτες θα δώσουν φιλικό με την ομάδα Κ20 στις 19:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ