ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εμετικό πανό των οπαδών της Μπρόντμπι για τον Μπεργκ

Εμετικό πανό των οπαδών της Μπρόντμπι για τον Μπεργκ

Με την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στην Μπρόντμπι και τον Παναθηναϊκό οι φανατικοί οπαδοί των Δανών σήκωσαν ένα εμετικό πανό εις βάρος του Μπεργκ.

Με ένα προκλητικό πανό υποδέχθηκαν οι φανατικοί οπαδοί της Μπρόντμπι τον Μάρκους Μπεργκ στο Brondby Stadion. Με την έναρξη της αναμέτρησης οι φίλοι των Δανών σήκωσαν ένα πανό που είχε τον Φίρι να κρατάει το... κομμένο κεφάλι του Μπεργκ και με την λέξη attack (επίθεση).

Κοπεγχάγη, αποστολή: Μπάμπης Τσιμπίδας

Να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο Μάρκους Μπεργκ στην συνηθισμένη χειραψία έδωσε το χέρι του στον Φίρι με τον παίκτη της Μπρόντμπι να μη δίνει το δικό του. Επίσης όταν ο Σουηδός άσος γινόταν αποδέκτης της μπάλας το πλήθος τον γιούχαρε μέχρι να χάσει την μπάλα.

Στη συνέχεια οι οπαδοί των Δανών έβαλαν και μια κρεμασμένη, πράσινη κούκλα, κάτω από το πανό σαν να έχουν κρεμάσει τον Μπεργκ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φανατικοί φίλοι της Μπρόντμπι ανέβασαν ένα ακόμη πανό κατά της UEFA λόγω της απόφασης να τιμωρήσει την έδρα των Δανών για τα όσα έγιναν με τη Χέρτα. Το πανό ανέφερε: "Fuck UEFA Mafia"

Εμετικό πανό των οπαδών της Μπρόντμπι για τον Μπεργκ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ