ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Κουρμπέλης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κουρμπέλης EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο μάνατζέρ του ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό για πολύ καλή πρόταση από ιταλική ομάδα την επόμενη εβδομάδα, ενόψει καλοκαιριού.

Μετά από τρομερό σίριαλ δύο ημερών, ο Δημήτρης Κουρμπέλης μένει στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 11 ματς έως τη λήξη της σεζόν και περιμένει από τον μάνατζέρ του, Αντώνη Αποστολόπουλο, πρόταση από ομάδα του Καμπιονάτο (πιθανότατα την Σαμπντόρια) την επόμενη εβδομάδα.

Πρόταση οριστική και αμετάκλητη στον Παναθηναϊκό από την Σαμπντόρια δεν έφτασε ούτε σήμερα στα γραφεία της Πράσινης ΠΑΕ. Ο Αποστολόπουλος έχει ενημερώσει και τους διοικούντες την ΠΑΕ και τον 26χρονο χαφ ότι αυτή η πρόταση θα έρθει την επόμενη εβδομάδα. Και ότι θα είναι... σούπερ συμφέρουσα και για τον Κουρμπέλη (που απέρριψε συμβόλαιο 450.000 ευρώ ετησίως μαζί με έξτρα μπόνους μεταγραφής από τον ΠΑΟΚ) και για τους Πράσινους, διότι τα περισσότερα από τα χρήματα θα τα λάβουν άμεσα, παρότι σ' αυτή την περίπτωση ο "Κούρμπε" θα μεταβεί το καλοκαίρι στην Ιταλία. Όπως στην περίπτωση Βλαχοδήμου - Μπενφίκα δηλαδή...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πλέον δεν χάνει τον αρχηγό της ομάδας, αλλά οι διοικούντες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα λόγω του οικονομικού προβλήματος και θα περιμένουν αυτή τη συμφωνία πώς και πώς. Αν γίνει, βεβαίως... Διότι (και) στις μεταγραφικές περιόδους... "γίνονται πράγματα που δεν λέγονται και λέγονται πράγματα που δεν γίνονται".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ