ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έμεινε ικανοποιημένος από τους αναπληρωματικούς ο Ουζουνίδης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης διαπίστωσε θετική διάθεση από τους παίκτες που χρησιμοποίησε στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χρησιμοποίησε τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας προκειμένου να τσεκάρει αρκετούς από τους αναπληρωματικούς του. Η πρόκριση είχε σφραγιστεί με το 4-0 του "Απόστολος Νικολαΐδης", ενώ η αγωνιστική κατάσταση του Αστέρα Τρίπολης δεν επέτρεπε σκέψεις για ανατροπή.

Το σημαντικό για τον 48χρονο προπονητή είναι ότι έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση όσων χρησιμοποίησε. Ο Ουζουνίδης δεν περίμενε ένα σύνολο με συνοχή και αποτελεσματικότητα στην Αρκαδία, ωστόσο ήθελε να διαπιστώσει τη διάθεση και τον επαγγελματισμό των παικτών με μικρό χρόνο συμμετοχής.

Σύντομα, με βάση το πρόγραμμα οι υποχρεώσεις θα αρχίσουν εκ νέου να είναι Κυριακή - Τετάρτη - Κυριακή και ο Ουζουνίδης επιβάλλεται να αξιοποιήσει το ρόστερ στο έπακρο. Το ενθαρρυντικό είναι ότι άπαντες ικανοποίησαν τον προπονητή και αυτός θα τους δώσει τις ευκαιρίες τους.

Παίκτες όπως οι Ευαγγέλου, Μαρινάκης, Χουχούμης και Ρέις έδειξαν έτοιμοι να δώσουν βοήθειες αν αυτό απαιτηθεί. Φυσικά, δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά, αλλά στα διαδοχικά παιχνίδια θα αποδειχτούν χρήσιμοι.

Όσον αφορά στον Γκιγέρμο Μολίνς, είναι φανερό ότι χρειάζεται και άλλο χρόνο. Διαθέτει καλά στοιχεία, ωστόσο ακόμα δεν έχει τον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας και πρέπει να ανακτήσει το ρυθμό του. Τουλάχιστον, ο Ουζουνίδης ευελπιστεί να πάρει πράγματα από τον Σουηδό στη διάρκεια του Μαρτίου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η καθοριστική συνάντηση Ρότσα - "Λύμπε"
Η υποχρέωση του Αλαφούζου
Ουζουνίδης: "Καλός παίκτης ο Μολίνς, θα μας βοηθήσει"
Νίκησε και στην αγγαρεία, 1-0 ο Παναθηναϊκός τον Αστέρα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ