ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έμειναν στο μηδέν Πανιώνιος και Παναθηναϊκός για το Κ17

Έμειναν στο μηδέν Πανιώνιος και Παναθηναϊκός για το Κ17
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Κ17 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό που διεξήχθη την Κυριακή το πρωί στην Αργυρούπολη.

Στο 0-0 έμειναν Πανιώνιος και Παναθηναϊκός την Κυριακή το πρωί σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 που διεξήχθη στην Αργυρούπολη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο παιχνίδι αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν κυρίως με τους Καλομοίρη, Εμμανουηλίδη και Ματζώρο καθώς ο γκολκίπερ του Πανιωνίου ήταν εκεί και είπε όχι σε όποια επιθετική προσπάθεια έγινε από πλευράς πράσινων.

Από την πλευρά του και ο Πανιώνιος προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις αλλά οι γηπεδούχου ήταν λίγο πιο αργοί απ' ότι έπρεπε στην τελική προσπάθεια τους.

Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το 0-0 να αφήνει ικανοποιημένους τους παίκτες του Πανιωνίου και όχι αυτούς του Παναθηναϊκού που ήθελαν να δώσουν συνέχεια στις νίκες τους.

Πανιώνιος: Τζώρτζης, Ιωαννίδης, Κορακιανίτης, Καμπουρούδης, Μίκο, Αντζέλι, Τσερέκοφ (62' Δαυίδης), Ζώτος (64'-Πάτσης), Μαχαίρας, Γρίβας (82' Σωτηρόπουλος), Καλαμάρης (70' Πολυμερόπουλος).

Παναθηναϊκός: Χριστογέωργος, Σπίνος (55' Νταμπίζας), Πογιάννης, Μανιδάκης, Ζωγραφάκης, Δουγένης, Θεοδωράκης (66' Σκεντεράι), Καλομοίρης (78' Τουρούκης), Κολόκας (46' Εμμανουηλίδης), Χριστοδούλου (62' Ματζώρος), Σούλτσε.

Στο γήπεδο ο τεχνικός της Εθνικής Παίδων

Στην Αργυρούπολη βρέθηκε και ο προπονητής της της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Γεωργόπουλος, για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των δυο ομάδων. Επίσης στις εξέδρες ήταν και ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος ήθελε να δει τον γιο του όπως επίσης και ο προπονητής των ακαδημιών του τριφυλλιού Κώστας Φραντζέσκος. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Σάμιος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ