ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ελπίδες για... Ντιαρά

Ελπίδες για... Ντιαρά

Ο Μαχαμαντού Ντιαρά δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο και στον Παναθηναϊκό ελπίζουν να το πάρουν δανεικό τον Γενάρη ποντάροντας στις άριστες σχέσεις του με τον Νιόπλια, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Τύπου.

Η πιθανή μετατόπιση του Κατσουράνη στην άμυνα, σε συνδυασμό με την αγωνιστική πτώση του Ζιμπέρτο Σίλβα δημιουργούν ένα σημαντικό κενό στα αμυντικά χαφ, με την περίπτωση Ντιαρά να φαντάζει ως ιδανική για να καλυφθεί την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Εξέδρας", ο 29χρονος μέσος είναι ο μεγάλος πόθος των ανθρώπων του τριφυλλιού και μπορεί η περίπτωση του να είναι αρκετά δύσκολη, ωστόσο υπάρχουν κάποια στοιχεία που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο υπέρ του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που χτυπήσει την πόρτα της Ρεάλ.

Πρώτα, πρώτα ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Σε πρωτάθλημα και Champions League μετράει μόλις 15 λεπτά συμμετοχής ενώ στο κύπελλο έχει χρησιμοποιηθεί δυο φορές ως βασικός. Επιπλέον το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, οπότε το αντίο του από την Μαδρίτη, με βάση τα τωρινά δεδομένα, είναι πολύ πιθανό.

Αν λοιπόν ο Παναθηναϊκός κινηθεί να τον αποκτήσει ως δανεικό, δεν αποκλείεται η "βασίλισσα" να δεχθεί, καθώς οι σχέσεις της ελληνικής ομάδας με τον άνθρωπο που κάνει το γενικό κουμάντο στην Ρεάλ, τον Χόρχε Βαλντάνο, είναι πολύ καλές μετά και το περσινό ταξίδι των Αντωνίου, Ησαϊα στην Ισπανία.

Με το "ναι" των Μαδριλένων, μένει να πειστεί ο μέσος από το Μαλί να συνεχίσει την καριέρα του σε μια πάρα πολύ καλή ηλικία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάπου εκεί αναμένεται να παίξε καθοριστικό ρόλο ο Νίκος Νιόπλιας. καθώς είχε υπό την προστασία του τον Αφρικανό όταν είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ, αναπτύσσοντας μια πολύ καλή φιλία μαζί του.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, ωστόσο αν πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή θα πρόκειται για μια πολύ σπουδαία ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό σε μία θέση που είναι ξεκάθαρο φέτος πως έχει πρόβλημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ