ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Έλιωσε" ο πάγος με τον Μέντες στον Παναθηναϊκό

"Έλιωσε" ο πάγος με τον Μέντες στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ραντεβού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Μέντες και πλέον υπάρχει μια συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του Ολλανδού που αποτελεί και το μεγαλύτερο "αγκάθι" για τους πράσινους.

Η λύση του συμβολαίου του Νταβίντ Μέντες με τον Παναθηναϊκό αποτελούσε ίσως το μεγαλύτερο "αγκάθι" για τους ανθρώπους του τριφυλλιού αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τους πράσινους. Την Τετάρτη (29/7) το μεσημέρι έγινε ένα ραντεβού ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον εκπρόσωπο του Ολλανδού και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ραντεβού κύλησε καλά καθώς "έλιωσε" ο πάγκος που υπήρχε ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία καθώς ο Μέντες δεν έδειχνε διατεθειμένος τόσο εύκολα να λύσει το συμβόλαιο του και αναμένεται να γίνουν και άλλα ραντεβού ώστε στις αρχές Αυγούστου να υπάρξει μια λύση και για τις δυο πλευρές και ο 33χρονος μέσος να αποχωρήσει από το τριφύλλι.

Φιλικό με τον Άρη Λεμεσού

Εν τω μεταξύ όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΠΑΕ ο Παναθηναϊκός θα δώσει ένα φιλικό το Σάββατο (1/8) με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7.30μ.μ. στην Λεωφόρο και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών τόσο για τον κόσμο όσο και για τους δημοσιογράφους.

Ο Άρης Λεμεσού ανέβηκε φέτος στην μεγάλη κατηγορία της Κύπρου και το συγκεκριμένο φιλικό θα αποτελέσει ένα τεστ για τους ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν κόντρα στην Μπριζ για να βρουν τον ρυθμό τους ενώ ενδεχομένως να παίξει και ο Σάντσεθ ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Μπριζ λόγω της αποβολής του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ