ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ελίσαμπεθ Ρέγες: "Παναθηναϊκός, όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα"

Ελίσαμπεθ Ρέγες: "Παναθηναϊκός, όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα"

Η σύζυγος του Σέρχιο Σάντσεθ, Ελίζαμπεθ Ρέγες, μίλησε για τα συναισθήματα του Ισπανού στόπερ για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της κοινής ζωής τους. (ΦΩΤΟΣ)

Το ομορφότερο συνοδευτικό της μεταγραφής του Σέρχιο Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό αποτέλεσε η σύζυγος του, Ελίζαμπεθ Ρέγες. Μία εντυπωσιακή Ισπανίδα μοντέλα, η οποία είχε αναδειχθεί Μις Ισπανία το 2006 και για ένα μεγάλο διάστημα ήταν η σύντροφος του στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος.

Η Ρέγες αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση, ωστόσο, λίγο πριν αναχωρήσει από τη Μάλαγα, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση της με τον αμυντικό του Παναθηναϊκού, πως νιώθει για τη μεταγραφή του και την έλευση της στη χώρα μας.

Η κυρία Σάντσεθ δεν προτίμησε τις διπλωματικές απαντήσεις, αλλά, ήταν ξεκάθαρη και ενδιαφέρουσα, αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικότητας του συζύγου της...

Αναλυτικά η συνέντευξη της Ελίζαμπεθ Ρέγες στην ιστοσελίδα diezminutos.es:

Δυσκολεύεται με τη νέα ζωή σου στην Ελλάδα;

Καθόλου. Θα πάω όπου με πάει η καρδιά. Ήταν ξεκάθαρο εξαρχής ότι θα συνοδεύσω τον Σέρχιο όπου και αν επέλεγε να αγωνιστεί. Όπως και να έχει, η Μαδρίτη απέχει μόνο τρεις ώρες και θα έρχομαι συχνά, επειδή έχω πολλή δουλειά.

Ναι, αλλά, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι περίπλοκη.

Το ξέρω ήδη. Ο Σέρχιο βρίσκεται εκεί για μερικές εβδομάδες και μου είπε ότι δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν. Από εδώ, η κατάσταση φαίνεται έκρυθμη επειδή αυτά λένε στην τηλεόραση.

Ελίσαμπεθ Ρέγες: "Παναθηναϊκός, όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα"

Έχετε βρει σπίτι;

Όχι ακόμα. Έμεινα εδώ για περισσότερο καιρό, προκειμένου να ρυθμίσω τις λεπτομέρειες της μετακόμισης, διότι έπρεπε να ξενοικιάσουμε στη Μάλαγα. Στο μέλλον, θα ήθελα να αγοράσουμε ένα σπίτι στη Μάλαγα.

Θα μετακομίσετε σε μονοκατοικία;

Όχι. Είμαι κοινωνική και θέλω να έχω γύρω μου ανθρώπους. Θα νοικιάσουμε ένα ρετιρέ ή ένα οροφοδιαμέρισμα.

Ο Σέρχιο είναι χαρούμενος με τη μεταγραφή;

Σίγουρα, είναι ενθουσιασμένος. Ο Παναθηναϊκός είναι για την Ελλάδα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα για την Ισπανία.

Θα μπορούσε να είχε υπογράψει σε μία ισπανική ή σε μία ιταλική ομάδα;

Θα μπορούσε, αλλά δεν το έκανε. Εγώ είμαι ενθουσιασμένη, γιατί μου αρέσει να αλλάζω και να ζω νέες εμπειρίες.

Η γλώσσα είναι πρόβλημα;

Στην Ελλάδα μιλάνε αγγλικά και ελληνικά. Συνεννοούμαι στα αγγλικά, αλλά, πρέπει να τα μάθω καλύτερα.

Ελίσαμπεθ Ρέγες: "Παναθηναϊκός, όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα"

Ο Σέρχιο έχει ξεπεράσει τα προβλήματα με την καρδιά του;

Ναι. Δόξα τω θεώ, εντόπισαν νωρίς το πρόβλημα και τον εγχείρισαν στη Γερμανία. άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Πουέρτα, δεν ήταν τόσο τυχεροί. Με είχε φοβίσει πολύ.

Πως νιώθεις μετά από ένα χρόνο έγγαμου βίου;

Ήταν ένας φανταστικός χρόνος. Η σχέση μας δεν επηρεάστηκε καθόλου από τη συγκατοίκηση μας. Ο Σέρχιο είναι ένας φανταστικός και υπέροχος άνδρας.

Πως είναι η συγκατοίκηση;

Πετυχημένη και το κλειδί είναι ότι μοιάζουμε ως χαρακτήρες. Είμαστε ήρεμοι άνθρωποι, μας αρέσουν τα ίδια πράγματα και έχουμε φίλους του ίδιου στυλ. Είμαστε άψογα συντονισμένοι.

Τι τύπος γυναίκας είσαι;

Είμαι γυναίκα του σπιτιού. Μου αρέσει να μαγειρεύω για τον Σέρχιο. Του αρέσει το κοτόπουλο κάρι. Επίσης, μου αρέσει να περνάω χρόνο στην κουζίνα.

Ελίσαμπεθ Ρέγες: "Παναθηναϊκός, όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα"

Σκέφτεσαι τη μητρότητα;

Στους δυο μας αρέσουν τα παιδιά. Θα ήθελα να έχω ένα, αλλά, έχω αποφασίσει ότι δεν θα γίνω μητέρα στο εξωτερικό. Θέλω να γεννήσω το παιδί μου στη Μάλαγα, δεν θέλω να έχω άγχος.

Πόσα παιδιά θα ήθελες να αποκτήσεις;

Θα ήθελα τρία.

Έδωσες συγχαρητήρια στον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος έγινε πατέρας;

Όχι, δεν έχω επικοινωνία μαζί του. Ο καθένας έχει τη ζωή του. Εάν συναντηθούμε, θα χαιρετηθούμε, αλλά δεν θα τον πάρω για να τον συγχαρώ.

Ο Φρανσίσκο Ριβέρα έγινε και αυτός πατέρας.

Ο Φραν δεν ήταν ποτέ ο σύντροφος μου. Έχουμε κάνει παρέα και αυτό ήταν άλλο. Εάν ήταν ο φίλος μου, δεν είχα πρόβλημα να το παραδεχτώ.

Ελίσαμπεθ Ρέγες: "Παναθηναϊκός, όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα"

Τι έχει ο Σέρχιο που δεν το είχαν οι υπόλοιποι;

Όλα. Δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω. Ο Σέρχιο μου προσέφερε ασφάλεια, σταθερότητα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ξέρει πότε είμαι στα καλά μου και πότε στα κακά μου. Ο άντρας μου είναι μαχητής και πολέμησε για να φτάσει στο σημείο που έφτασε. Δεν ήταν εύκολο να ξεπεράσει την καρδιά του και τον επηρέασε ψυχολογικά.

Είσαι μοντέλο και αυτός είναι ποδοσφαιριστής. Ζηλεύετε ο ένας τον άλλο;

Όχι, δεν είμαστε ζηλιάρηδες. Είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να σεβόμαστε τις δουλειές μας. Τον αγαπώ πολύ, αυτός το ίδιο. Αυτό μας δίνει εμπιστοσύνη.

Ποια ομάδα υποστηρίζεις;

Πάντα ήμουν φαν της Μάλαγα. Αλλά, ποδόσφαιρο βλέπω μόνο όταν παίζει ο Σέρχιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ