ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ελεύθερος" και τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Βελάσκες

"Ελεύθερος" και τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Βελάσκες
INTIME SPORTS

Οι πράσινοι απέκτησαν με μεταγραφή τον Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια. Πρόβλημα με τον Σο ο οποίος θα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα το επόμενο διάστημα.

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια είναι από το Σάββατο το απόγευμα ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες με τον διεθνή άσο από την Βενεζουέλα να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο και να μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση η οποία αναμένεται μέχρι την Δευτέρα.

Ο 22χρονος στόπερ το Σάββατο το πρωί έκανε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία το απόγευμα βρέθηκε μαζί με τον μάνατζέρ του Πάμπλο Μαρτίνες) στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το Τριφύλλι έως το 2015.

Οι πράσινοι απέκτησαν τελικά με ελεύθερη μεταγραφή τον Βενεζουελάνο αμυντικό, ο οποίος αύριο το πρωί θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα και θα ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία των «πρασίνων» στην Αυστρία.

Ειδικό πρόγραμμα λόγω θλάσης

Μια θλάση που αποκόμισε στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Πάπε Σο ο οποίος για αυτό τον λόγο το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.

Ο αμυντικός μέσος από τη Σενεγάλη θα μεταβεί κανονικά στην προετοιμασία των πράσινων στην Αυστρία αλλά το ιατρικό τιμ έχει συστήσει να έχει μια πιο συντηρητική αντιμετώπιση ώστε να ξεπεραστούν τελείως οι ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός ο Σο για να μην επιβαρυνθεί να μην αγωνιστεί σε κανένα απολύτως φιλικό των πράσινων στην Αυστρία ώστε να είναι πανέτοιμος για την αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ