ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ο Σπυρόπουλος

Ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ο Σπυρόπουλος
Σπυρόπουλος INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η θητεία του Τάκη Σπυρόπουλου στον Παναθηναϊκό. Ο 23χρονος δεξιός μπακ έλυσε το συμβόλαιό του με τους "πράσινους" και είναι σε αναζήτηση ομάδας.

Ύστερα από 2,5 χρόνια συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, ο Τάκης Σπυρόπουλος αποτελεί παρελθόν για το Τριφύλλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας έλυσε το συμβόλαιό του, αργά το βράδυ της Δευτέρας (31/8).

Ο Αθηναίος αμυντικός είναι πλέον σε αναζήτηση ομάδας και βρίσκεται σε επαφές με τρεις συλλόγους της Super League. Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία για τους ελεύθερους λήγει στις 11 Σεπτεμβρίου. Στον Παναθηναϊκό ο Σπυρόπουλος μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2013, μαζί με τους Φιγκερόα, Ντίνα, Καζιγιάμα, Κάιπερ, Εσπάρθα.

Εκείνο το εξάμηνο κατέγραψε 4 συμμετοχές, όλες στο πρωτάθλημα, ενώ η πιο παραγωγική του χρονιά με τους "πράσινους" ήταν η επόμενη (2013-2014), όταν έπαιξε σε 15 παιχνίδια. Το 2014-2015 αγωνίστηκε σε ένα μόλις ματς, αυτό του Κυπέλλου με τα Χανιά (2-2).

Ο Σπυρόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στον Αήττητο, από τον οποίο πήγε στον Πανιώνιο. Μετά τον δανεισμό του στη Νίκη Βόλου επέστρεψε στους Κυανέρυθρους προτού πάρει μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ