ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ελαφρύ διάστρεμμα ο Βιγιαφάνιες

Ελαφρύ διάστρεμμα ο Βιγιαφάνιες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες διαγνώστηκε με ελαφρύ διάστρεμμα και ίσως προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή. Κυκλοφορούν τα εισιτήρια.

Η ανησυχία για τον τραυματισμό του Λούκας Βιγιαφάνιες στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων δεν επιβεβαιώθηκε, αφού την Τρίτη (15/3) η διάγνωση για τον Αργεντινό επιθετικό αναφέρει ότι υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα. Κάτι που σημαίνει πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ενδέχεται να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου (19/3) με τον Ηρακλή στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ακόμα, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν είχε στη διάθεση του τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του, τον Ροντρίγκο Μολέντο και τον Ράσμους Τελάντερ, λόγω ίωσης. Οι δύο στόπερ παρέμειναν κλινήρεις προκειμένου να αναρρώσουν και να αποφευχθεί η μετάδοση της ασθένειας.

Στην προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν στο ματς με τον Ολυμπιακό έκαναν γυμναστήριο ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων είχε ζέσταμα, «κορόιδο», παιχνίδι με μπάλα και οικογενειακό δίτερμα σε μικρό χώρο. Ο τραυματίας Βιγιαφάνιες έκανε θεραπεία και γυμναστήριο.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Στραματσόνι επιχείρησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και πρόσθεσε ότι θα μιλήσει για τα λάθη που έγιναν στο κυριακάτικο ντέρμπι, στις επόμενες ημέρες. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τετάρτη (16/3), πρωί και απόγευμα.

Τα εισιτήρια για τον Ηρακλή

Από την Τετάρτη (16/3) αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Ηρακλή και η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η 25ηΑγωνιστική του Πρωταθλήματοςτης Super League μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός - Ηρακλήςθα πραγματοποιηθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» (19/03 και ώρα 19:30) με το ακόλουθο πρόγραμμα διάθεσης:

ΤηνΤετάρτη16/3, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίωνμόνο μέσωwebκαι μεπροτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Την Πέμπτη17/3από τις 10:30 π.μ. θα μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μόνο μέσωweb

Από τηνΠαρασκευή18/3θα λειτουργήσει και το εκδοτήριο της Λεωφόρου στη Θύρα 13-Τομέας 4 από τις 9:30 έως τις 17:30για την εξυπηρέτηση όλωντων φιλάθλων.

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνατο εκδοτήριο της Θύρας 13-Τομέας 4 θα λειτουργήσει από τις 11:00, ενώ το εκδοτήριο της Θύρας 13-Τομέας 5 θα λειτουργήσει από τις 16:30έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου - από τοViva.gr- με οικονομικό όφελος για και άμεση εξυπηρέτηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Θύρα 13 - Τομέας

Διαδίκτυο Εκδοτήρια
6,7 8€ 10€
1,12,8,5Γ 12€ 15€
2,4,11,9,5Α 17€ 20€
10 25€ 30€
3 35€ 40€

Κάθε φίλαθλος δικαιούται έως 4 εισιτήρια, γνωρίζοντας και δηλώνοντας απαραίτητα το ΑΜΚΑκαι τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας κάθε φιλάθλου εξ’ ονόματος του οποίου αγοράζει το εισιτήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος τρόπος διάθεσης εισιτηρίου αθλητικών εκδηλώσεων, ζητά την καταχώρηση και του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ