ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός ο Μέντες, μέσα ο Λαγός

Εκτός ο Μέντες, μέσα ο Λαγός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εστορίλ για το Europa League, με τον Νταβίντ Μέντες να μένει εκτός αποστολής.

Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εστορίλ (02/10/2014 - 22:05) πραγματοποίησε το πρωί ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Οι Πράσινοι άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα. Λαγός, Μέντες και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Μπεργκ συνέχισε την θεραπεία του.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Πορτογάλους, που θα διεξαχθεί στο ''Estádio António Coimbra da Mota'', για την δεύτερη αγωνιστική του UEFA Europa League, με τον Νταβίντ Μέντες να μένει εκτός πλάνων καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπούι και Μπαϊράμι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ