ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός ο Στιλ, εντός ο Τελάντερ

Εκτός ο Στιλ, εντός ο Τελάντερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λουκ Στιλ αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ ο Ράσμους Τελάντερ υπολογίζεται για το ματς της Νέας Σμύρνης.

Στην απόφαση να αποκλείσει τον Λουκ Στιλ από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, κατέληξε ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Άγγλος θα παρακολουθήσει το ματς από την τηλεόραση, αφού κρίθηκε προτιμότερο για όλους να προφυλαχθεί από νέα λάθη ή αδράνειες.

Το δίδυμο των τερματοφυλάκων αποτελούν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο Στέφανος Κοτσόλης, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα για την ενδεκάδα.

Περαιτέρω, ο Ράσμους Τελάντερ συμπεριλήφθηκε στην 19άδα του Στραματσόνι, πιστοποιώντας ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ακόμα, εκτός έμειναν οι Λέτο, Σάμπα, Λεντέσμα, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Μπουμάλ, Ιμπάρμπο και οι μικροί Ξενόπουλος, Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάννης, Μίγγος, Στάικος.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουλτ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Ιβανόφ, Τελάντερ, Ζέκα, Λουντ, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Ρέις, Ρινάλντι, Μπεργκ.

Εκτός και ο Ιμπάρμπο

Μίνι έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός του Ιμπάρμπο για τον οποίο ο Ιταλός τεχνικός είχε δηλώσει τόσο την Πέμπτη το βράδυ, μετά το ματς με τον Άγιαξ, όσο και την Παρασκευή μιλώντας στη "NOVA" πως τον έκανε αλλαγή στο ματς με τους Ολλανδούς γιατί θα έπαιζε με τον Πανιώνιο.

Ο άσος από την Κολομβία ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο όμως και ο Στραματσόνι προτίμησε να μην τον πάρει μαζί του για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης καθώς για το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει μαζί του μόνο όσους είναι 100% έτοιμοι.

Η προπόνηση του Σαββάτου στο "Γεώργιος Καλαφάτης" περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Οι Κριστιάν Λεντέσμα, Σεμπάστιαν Λέτο έκαναν ατομικό πρόγραμμα ενώ οι Σάμπα, Βλαχοδήμος Π. (ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη) ακολούθησαν θεραπεία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ