ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός ο Πέτριτς, επιστροφή για Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Εκτός ο Πέτριτς, επιστροφή για Μπεργκ στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μλάντεν Πέτριτς είναι νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό καθώς έχει ένα τράβηγμα στο δικέφαλο ενώ ο Μάρκους Μπεργκ ξεπέρασε την ίωση και προπονήθηκε την Παρασκευή.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό καθώς ο Μλάντεν Πέτριτς τέθηκε νοκ άουτ. Ο Κροάτης επιθετικός έχει ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και δεν θα είναι στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι που θα μπορεί να τον υπολογίζει πλέον στα playoffs.

Αντίθετα τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τους Μπεργκ, Κοτσόλη που ξεπέρασαν την ίωση τους και προπονήθηκαν κανονικά αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο αν ο Ιταλός θα τους πάρει στην αποστολή η θα θελήσει να τους προφυλάξει. Απών από το πρόγραμμα ήταν για ακόμη μια μέρα, δικαιολογημένα όμως, ο Κάρλος Ζέκα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Τράβηγμα στον δικέφαλο για τον Κροάτη επιθετικό, που δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, επέτρεψαν Μπεργκ και Κοτσόλης.

Μια ακόμα προπόνηση στο Κορωπί, το απόγευμα, περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», τακτική και δίτερμα.

Ο Πέτριτς έχει τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο και έκανε θεραπεία, όπως και ο Πράνιτς, ενώ απουσίασε δικαιολογημένα ο Ζέκα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 4:30 το μεσημέρι".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ