ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νοκ άουτ ο Καμπέσας

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η κλοτσιά που δέχθηκε στο δεξί πόδι ο Καμπέσας στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Κέρκυρα θα αναγκάσει τον εξτρέμ από το Εκουαδόρ να απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής καθώς θα φορέσει ειδική μπότα ακινητοποίησης για λίγες μέρες.

Ο τραυματισμός του Καμπέσας στο ματς με την Κέρκυρα στο 88' της αναμέτρησης, στη φάση όπου ο διαιτητής Παπαδόπουλος δεν υπέδειξε το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού (προβολή Σοϊλέδη) θα στοιχίσει στον εξτρέμ από το Εκουαδόρ τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μπορεί η ακτινογραφία που έκανε ο Καμπέσας να έδειξε ότι δεν έχει υποστεί κάταγμα, αλλά η μαγνητική που έκανε για να αξιολογηθεί η κατάσταση στους συνδέσμους του έδειξε διάταση στο δελτοειδή σύνδεσμο της ποδοκνημικής.

Μάλιστα ο Καμπέσας έβαλε ήδη μπότα ακινητοποίησης του δεξιού του ποδιού και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και θα κάνει ξανά νέα μαγνητική όταν υποχωρήσει το οίδημα για να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει βελτίωση ή μη της κατάστασης του.

Ο επιθετικός από το Εκουαδόρ θα λείψει σίγουρα από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή και από εκεί και πέρα είναι άγνωστο αν θα είναι σε θέση να παίξει στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό εκτός έδρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ