ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός και πάλι ο Ρέις στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής τον Ρέις που δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει ενόψει της συνέχειας. Εκτός και οι Μολέντο, Καμπέσας, Σιλά, Μουνιέ, Μολίνς που είναι τραυματίες.

Μετά τον Γιώργο Κουτρουμπή ο οποίος βρέθηκε την Παρασκευή στο "Γ. Καλαφάτης" και μάζεψε τα πράγματα του καθώς του χορηγήθηκε τετραήμερη άδεια ένας ακόμα παίκτης που δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ο Νούνο Ρέις.

Ο Πορτογάλος μέσος παρά τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει το τριφύλλι έμεινε και πάλι εκτός 18άδας και το πιθανότερο είναι πως τον Ιανουάριο θα αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους. Είναι χαρακτηριστικό ότι επιλέχθηκαν και πάλι κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές για να πλαισιώσουν την αποστολή και όχι ο Ρέις.

Συγκεκριμένα στην 18άδα βρίσκονται οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Γιόχανσον, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Λουντ, Τζανδάρης, Δώνης, Χίλιεμαρκ, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας και Κουντουριώτης.

Εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Ινσούα και οι τραυματίες Κότσαρης, Μολέντο, Μουνιέ, Καμπέσας, Σιλά, Μολίνς, Λουτσιάνο και οι Ρέις, Στάικος αλλά και οι Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης που θα ενισχύσουν την Κ20 το Σάββατο το μεσημέρι.

Στην προπόνηση της Παρασκευής το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις με πάσες και παιχνίδι με περιορισμούς. Θεραπεία ακολούθησαν οι Λουτσιάνο, Καμπέσας, Κότσαρης, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μολίνς, Σιλά, Μουνιέ. Όσο για το Μολέντο ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσουν το Σάββατο το πρωί για τη Ξάνθη και θα πραγματοποιήσουν στην Ακριτική πόλη την τελευταία τους προπόνηση.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ

Το νέο όνομα στην 18άδα του Παναθηναϊκού είναι ο Χρήστος Κουντουριώτης. Μάλιστα σε αντίθεση με άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές δεν βρέθηκε σε 20άδα ή 19άδα αλλά θα είναι στην 18άδα και θα παίξει στον πάγκο. Ο "Κούντου" όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του είναι γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1998 και αγωνίζεται ως εξτρέμ αλλά και στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Βρίσκεται στην ακαδημία του τριφυλλιού εδώ και δέκα χρόνια καθώς το 2007 προερχόμενος από την ακαδημία του Παχατουρίδη δοκιμάστηκε στους πράσινους και επιλέχθηκε από τον τότε διευθυντή της ακαδημίας, Νίκο Κόβη, αλλά και τους προπονητές του Παναθηναϊκού για να ενταχθεί στην ομάδα.

Ξεκίνησε να αγωνίζεται σαν δεκάρι και ως αμυντικό χαφ ενώ στο παρελθόν είχε παίξει, όχι σε πολλά παιχνίδια και ως στόπερ. Όταν έφτασε στην Κ17 των πράσινων όμως οι Σαμαράς, Φραντζέσκος του άλλαξαν θέση και τον καθιέρωσαν στην επίθεση. Είναι διεθνής έχοντας παίξει στις Εθνική Κ15 και Κ16. Το δυνατό του στοιχείο είναι πως μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δυο πόδια ενώ έχει πολύ δυνατό σουτ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ