ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός και ο Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με αρκετές απουσίες καθώς ο Ουζουνίδης δεν έχει στην διάθεση του έξι βασικούς ποδοσφαιριστές του θα υποδεχθεί την ΑΕΛ ο Παναθηναϊκός την Κυριακή το βράδυ στην Λεωφόρο.

Έξι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του αντιμετωπίζει για το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας με την ΑΕΛ ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Εμποκού, Μολέντο, Χουλτ κιαι Λουντ αλλά και τους τραυματίες Ζέκα και Κουλιμπαλί.

Αντίθετα στην 19άδα που έχει πάρει μαζί του ο 48χρονος τεχνικός έχει συμπεριλάβει τον Λέτο που εξέτισε την τιμωρία του αλλά και αρκετούς μικρούς καθώς στην αποστολή μετέχουν οι Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Στάικος και λογικό είναι πως μόνο ένας εξ αυτών θα κοπεί από την τελική 18άδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις συναρμογής και κορόιδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ζέκα, Τελάντερ ενώ θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Κουλιμπαλί, Εμποκού.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή. Αυτοί είναι οι Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Στάικος, Ρέις, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος, Λέτο, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Μολίνς, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας".

Να σημειώσουμε ότι εκτός αποστολής έμειναν οι: Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Τελάντερ, Εμποκού, Χουλτ, Μολέντο, Λουντ, Μίγγος, Ρινάλντι και Μπουζούκης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ