ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός αποστολής οι Μέστο και Χουλτ

Εκτός αποστολής οι Μέστο και Χουλτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκλας Χουλτ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό, ενώ ο Τζαντομένικο Μέστο παρουσίασε πρόβλημα, με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να αποκλειστούν από την αποστολή για το Βίγκο.

Χωρίς τους δύο βασικούς ακραίους μπακ του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός εναντίον της Θέλτα, αφού ο Νίκλας Χουλτ και ο Τζαντομένικο Μέστο θα μείνουν στην Αθήνα λόγω τραυματισμών.

Για τον Σουηδό ήταν αναμενόμενο, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε στους προσαγωγούς που δεν υποχώρησαν, παρότι πήρε μέρος στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης της Τρίτης (27/9). Δεν ισχύει το ίδιο για τον Ιταλό, ο οποίος πόνεσε στον αχίλλειο τένοντα πριν ολοκληρωθεί το δίτερμα και μετά από την εξέταση από τον ιατρό Χαραλαμπίδη, αποφασίστηκε να αποκλειστεί από την αποστολή, όπως και ο Χουλτ.

Εξυπακούεται πως η αρνητική εξέλιξη με τους δύο βασικούς ακραίους μπακ δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στον Αντρέα Στραματσόνι για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, σε συνδυασμό με τις απουσίες των τιμωρημένων Ιβανόφ και Γουακάσο.

Μετά την προπόνηση, ο Στραματσόνι ανακοίνωσε την αποστολή και την απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέντο, Σάμπα, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Όπως προαναφέρθηκε, στην Αθήνα οι Χουλτ, Μέστο, Γουακάσο, Ιβανόφ, Παναγιώτης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Λέτο και Μπουμάλ.

Νωρίτερα, το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι, ενώ οι Λέτο και Μπουμάλ υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τετάρτη (28/9) στις 19:00 (τοπική ώρα) στο «Μπαλαΐδος»

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ