ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός αποστολής οι Δώνης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος

Εκτός αποστολής οι Δώνης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος
INTIME SPORTS

Οι Κλωναρίδης και Λαγός συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους Τριανταφυλλόπουλο, Δώνη και Μπούρμπο.

Από 20 ποδοσφαιριστές απαρτίζεται η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, την Τετάρτη (23/9) στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την 20άδα και με τις αποφάσεις του εξακολουθεί να στέλνει μηνύματα σε ορισμένους παίκτες.

Ο Αναστασίου υπολογίζει τους Λαγό και Κλωναρίδη, οι οποίοι είναι ετοιμοπόλεμοι και συμπεριλήφθηκαν στις επιλογές του κόουτς. Δεν ισχύει το ίδιο για τους Τριανταφυλλόπουλο, Δώνη και Μπούρμπο, οι οποίοι για άλλο ένα παιχνίδι μένουν εκτός πλάνων.

Επίσης, δεν έχουν τεθεί στη διάθεση του Αναστασίου οι Εσιέν, Σάντσεθ, Πέτριτς, Κότσαρης και Βέμερ, οι οποίοι δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Λουντ έχει επανέρθει σε φουλ ρυθμούς, αλλά προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Την 20άδα του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Καλτσάς, Αμπέντ, Αγγελόπουλος.

Στο μεταξύ, στο "Γεώργιος Καλαφάτης" πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης (22/9), η τελευταία πριν το ματς με τον Λεβαδειακό. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, πάσες, κατοχή μπάλας, δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Εσιέν, Σάντσεθ, Πέτριτς, Κότσαρης προπονήθηκε ατομικά, ενώ ο Βέμερ ακολούθησε θεραπεία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ