ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός αποστολής ο Μπεργκ

Εκτός αποστολής ο Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ ανέβασε πυρετό και δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Ξάνθη με τον Αναστασίου να τον αφήνει εκτός 18άδας.

Χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία το πρωί της Πέμπτης θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ματς με την Ξάνθη στα "Πηγάδια". Ο Σουηδός μάλιστα έμεινε και εκτός 18άδας με τον Αναστασίου να μην θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή του.

Ο στραίκερ του τριφυλλιού είχε ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στην Ξάνθη αλλά την Πέμπτη το πρωί ένιωσε αδιάθετος και είχε συζήτηση με το τεχνικό επιτελείο του τριφυλλιού και αποφασίστηκε να μην δώσει καθόλου το παρών.

Μάλιστα ο Σουηδός ποδοσφαιριστής δεν πήγε καν στο γήπεδο και παρέμεινε στο ξενοδοχείο της ομάδας για να μην επιβαρυνθεί και άλλο η κατάσταση του ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα.

Η ενδεκάδα των πράσινων

Την θέση του στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει Κλωναρίδης ενώ οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι ίδιοι που έπαιξαν και στο ματς με τον Πανθρακικό και συγκεκριμένα οι Στιλ, Μπούρμπος, Μέντες, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Καρέλης, Πέτριτς και Κλωναρίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ