ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός αποστολής ο Μολέντο, βασικός ο Χουλτ κόντρα στον Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΟΛΕΔΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΟΛΕΔΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, με τον Νίκλας Χουλτ να συμπεριλαμβάνεται στην αρχική ενδεκάδα, ενώ αντίθετα ο Ροντρίγκο Μολέντο έμεινε τελικά εκτός αποστολής.

Χωρίς τον Ροντρίγκο Μολέντο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Ο Βραζιλιάνος στόπερ είχε μία συνομιλία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη πριν έρθει η ομάδα στο γήπεδο, όπου και αποφασίστηκε να μείνει τελικά εκτός αποστολής, αφού δεν αισθανόταν απόλυτα καλά.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής επιλέχθηκε για παρτενέρ του Δημήτρη Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας και τον Ματίας Γιόχανσον να παίρνει θέση στο δεξί άκρο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα αποτελείται απ' τους: Διούδη, Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Κουτρουμπή, Χουλτ, Σιλά, Λουντ, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνη, Άλτμαν και Μολίνς.

Στον πάγκο: Βλαχοδήμος, Ινσούα, Αυλωνίτης, Δώνης, Χίλιεμαρκ, Ρέις, Εμμανουηλίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός Δημήτρης Εμμανουήλιδης βρίσκεται πρώτη φορά στον πάγκο σε αγώνα πρωταθλήματος, ενώ αντίθετα εκτός έμεινα οι Στάικος, Ευαγγέλου, καθώς κι ο Φάνης Τζανδάρης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ