ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός αποστολής και πάλι οι "φευγάτοι" στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης απέκλεισε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Λαμία τους Χίλιεμαρκ, Χουλτ, Μολέντο και Ρέις που αναμένεται να αποχωρήσουν από το τριφύλλι.

Χωρίς τους "φευγάτους" Χίλιεμαρκ, Χουλτ, Μολέντο και Ρέις ταξίδεψε για τη Λαμία ο Παναθηναϊκός. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν συμπεριέλαβε στην 20άδα που ανακοίνωσε μετά την προπόνηση της Τετάρτης κανέναν εκ των τεσσάρων οι οποίοι είτε με τον έναν τρόπο (πώληση), είτε με τον άλλον (λύση συμβολαίου) αναμένεται να αποχωρήσουν από το τριφύλλι.

Αντίθετα ο 49χρονος τεχνικός έχει στη διάθεση του τους Μολίνς, Σιλά και Μουνιέ που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και επιστρέφουν ξανά σε αποστολή του Παναθηναϊκού. Επίσης στην 20άδα συμπεριλήφθηκαν και πάλι οι Κουντουριώτης, Πίσπας αλλά και ο Ευαγγέλου ενώ οι Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης έμειναν εκτός καθώς η Κ20 έχει εξ αναβολής ματς τη Παρασκευή με τον Πλατανιά εκτός έδρας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία την Πέμπτη. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν «κορόιδο» και στη συνέχεια ελεύθερο παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κότσαρης ενώ απόντες με άδεια είναι οι Καμπέσας, Λουτσιάνο.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Αυτά είναι: Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Λουντ, Σιλά, Τζανδάρης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Μολίνς, Πίσπας, Κουντουριώτης".

Εκτός αποστολής για τον Παναθηναϊκό έμειναν οι Κότσαρης, Ρέις, Χουλτ, Μολέντο, Καμπέσας (άδεια), Χίλιεμαρκ, Στάικος (Ελπίδων), Μπουζούκης, Λουτσιάνο (τραυματίας) και Εμμανουηλίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ