ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός αποστολής για το ματς με τη Χάιντουκ ο Πούκι

Ucha Lobjanidze from Omonia Nicosia from Cyprus, left, is challenged by Teemu Pukki from Brondby during their Europa League soccer match in Brondby Thursday July 30, 2015. (Jens Dresling/Polfoto via AP)  DENMARK OUT
Ucha Lobjanidze from Omonia Nicosia from Cyprus, left, is challenged by Teemu Pukki from Brondby during their Europa League soccer match in Brondby Thursday July 30, 2015. (Jens Dresling/Polfoto via AP) DENMARK OUT AP

Ο Τεέμου Πούκι έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Μπρόντμπι με την Χάιντουκ στο πλαίσιο της ρεβάνς του 3ου προκριματικού του Europa League καθώς έχει έναν ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό.

Ένας ελαφρύς μυϊκός τραυματισμός, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Μπρόντμπι, ανάγκασε τους Δανούς να αφήσουν εκτός αποστολής τον Τεέμου Πούκι για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Χαϊντουκ στην Κροατία.

Συγκεκριμένα η Μπρόντμπι έκανε γνωστό πως ο Φινλανδός στράικερ που είναι ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος για την επίθεση του τριφυλλιού δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή και δεν θα παίξει στη ρεβάνς του 0-0 του πρώτου αγώνα.

Οι Δανοί δημοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι δεν αποκλείεται ο αποκλεισμός του Πούκι από την αποστολή να έχει να κάνει και με τις εξελίξεις που τρέχουν γύρω από τη μεταγραφή του 27χρονου επιθετικού στον Παναθηναϊκό.

Να θυμίσουμε ότι την Τρίτη οι Δανοί έψαχναν τον Πούκι ο οποίος έλειπε από τη καθιερωμένη ανάδειξη του παίκτη του μήνα αλλά φυσικά δεν αποκλείεται ο επιθετικός της Μπρόντμπι να έκανε θεραπεία εκείνη τη στιγμή ή εξετάσεις αν όντως είναι τραυματίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ