ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα ο Κουλιμπαλί

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Κουλιμπαλί EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έπαθε θλάση στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού κατά τη διάρκεια του φιλικού της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού με την αντίστοιχη των Νέων και θα απουσιάσει για ένα μήνα.

Πάνω που χαμογέλασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τις μεταγραφικές κινήσεις των τελευταίων ημερών και την επάνοδο στην αγωνιστική δράση του Κουλιμπαλί είδε και πάλι τον δεξιό μπακ από το Μάλι να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Κατά τη διάρκεια του φιλικού της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού με την αντίστοιχη των Νέων ο 28χρονος μπακ από το Μάλι ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού.

Αμέσως πήγε για εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στη γαστέρα του αριστερού προσαγωγού. Ο παίκτης θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κουλιμπαλί πριν από περίπου ένα μήνα (συγκεκριμένα στις 10 Αυγούστου) αποχώρησε στο 33ο λεπτό από τη φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης αφού είχε υποστεί θλάση β' βαθμού του αριστερού γαστροκνήμιου μυός.

Τελικά, επέστρεψε νωρίτερα και χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο και τώρα τραυματίστηκε ξανά στο αριστερό του πόδι αλλά σε άλλο σημείο. Στα αξιοσημείωτα ότι ο Κουλιμπαλί είχε ζητήσει από τον προπονητή της Εθνικής ομάδας του Μάλι, Αλέν Ζιρέ, να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με το Μαρόκο για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο.

Από εκεί και πέρα στο φιλικό αγωνίστηκαν όλοι πλην των διεθνών Λουντ, Χίλιεμαρκ, Χατζηγιοβάνη και των Μουνιέ, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Μολέντο, Ρέις που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ