ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτίουν ποινές οι Λαγός και Ταυλαρίδης

Εκτίουν ποινές οι Λαγός και Ταυλαρίδης
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τα παιχνίδια που θα εκτίσουν τις ποινές λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών, οι Τάσος Λαγός και Στάθης Ταυλαρίδης.

Πέραν της ήττας από τη Βέροια με 1-0, ο Παναθηναϊκός μετρά και παράπλευρες απώλειες λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών σε δύο ποδοσφαιριστές του.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης έφτασε τις 10 κίτρινες κάρτες στη σεζόν (5 με τη φανέλα του Ατρόμητου) και ο Τάσος Λαγός τις 7, με αποτέλεσμα αμφότεροι να οφείλουν να εκτίσουν ποινή δύο αγωνιστικών.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση της, ενημέρωσε για τα δύο παιχνίδια που θα απουσιάσουν οι δύο ποδοσφαιριστές, στα πέντε ματς που απομένουν.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Τάσος Λαγός θα εκτίσει την ποινή των δυο αγωνιστικών λόγω της συμπλήρωσης του ορίου των επτά κίτρινων καρτών στους εκτός έδρας αγώνες της 31ης και της 33ης αγωνιστικής, με τον Πανθρακικό και την Κέρκυρα αντίστοιχα.

Επίσης, ο Στάθης Ταυλαρίδης θα εκτίσει την ποινή των δυο αγωνιστικών λόγω της συμπλήρωσης του ορίου των δέκα κίτρινων καρτών στους αγώνες της 32ης και της 33ης αγωνιστικής, με την Ξάνθη εντός και την Κέρκυρα εκτός έδρας αντίστοιχα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ