ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξώδικο στην Λίγκα για να μαζέψει τα λεφτά από τη NOVA ο Παναθηναϊκός

Εξώδικο στην Λίγκα για να μαζέψει τα λεφτά από τη NOVA ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έκανε πράξη τις απειλές του κόντρα στη NOVA και με εξώδικο προς την Super League την καλεί να μαζέψει τα χρήματα που έπρεπε ήδη να έχουν πάρει οι ομάδες μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλιώς θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες όπως η απαγόρευση εισόδου στην Λεωφόρο.

Από το Σάββατο είχε γίνει γνωστό ότι στον Παναθηναϊκό ήθελαν η Super League να γίνει πιο σκληρή στην στάση της με την NOVA και να απαιτήσει από το συνδρομητικό τα χρήματα, περίπου 6,5 εκατ. ευρώ, που έπρεπε ήδη να είναι στα ταμεία των ομάδων.

Μάλιστα είχε γίνει γνωστό πως πρόθεση των ανθρώπων του τριφυλλιού ήταν αν δεν είχε βρεθεί λύση τις επόμενες ώρες να μην άφηναν το συνδρομητικό να μεταδώσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Την Δευτέρα το πρωί οι πράσινοι αποφάσισαν να προβούν σε μια πρώτη κίνηση και συγκεκριμένα έστειλαν εξώδικο στην Super Legue, το οποίο κοινοποίησαν τόσο στην ΕΠΟ όσο και στη NOVA, με το οποίο ζητούν από την διοργανώτρια αρχή να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να απαιτηθούν τα λεφτά από τη "Forthnet" άμεσα και πριν έρθει το Σαββατοκύριακο. Αλλιώς θα προβούν και σε νέες κινήσεις.

Όπως τόνιζαν μάλιστα στον Παναθηναϊκό το τριφύλλι δεν είναι μόνο του σε αυτή την κίνηση και έχει και άλλες ομάδες στο πλευρό του που έχουν ακριβώς την ίδια άποψη.

Η θέση του Παναθηναϊκού για τα όσα έχουν γίνει με την αναβολή των αγωνιστικών είναι συγκεκριμένη. Η αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών αποφασίστηκε από την κυβέρνηση και η 11η αναβλήθηκε από την Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ.

Άρα η Super League δεν φέρει καμία ευθύνη για τις αναβολές και η Forthnet πρέπει να διεκδικήσει τα χρήματα της από την Πολιτεία και την Ομοσπονδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ