ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έξω ο Καμπέσας, μέσα ο Άλτμαν στον Παναθηναϊκό

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με την ΑΕΛ (16/10, 19.30) ολοκληρώθηκε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει στη διάθεσή του τον Άλτμαν, όχι όμως και τον Καμπέσας.

Το απόγευμα της Δευτέρας (16/10, 19.30) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Λεωφόρου την Λάρισα. Για μία ακόμη φορά ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πολλά προβλήματα τα οποία και αυξήθηκαν στην προπόνηση της Κυριακής.

Πέρα από τους Τσάβες και Λουτσιάνο οι οποίοι έκαναν θεραπεία και τον Δώνη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και ο Τζανδάρης.

Ο Έλληνας μέσος αισθάνθηκε ενόχληση στο δικέφαλο και ακολούθησε θεραπεία. Αντίθετα, ο Όμρι Άτμαν προπονήθηκε και πάλι κανονικά και είναι μέσα στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, όπως και ο Γιώργος Κουτρουμπής. Αντίθετα σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκε ο Καμπέσας.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Μολίνς, Πίσπας.

Στα της προπόνησης το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ