ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έξτρα έλεγχοι και κάμερες στη Λεωφόρο για το ντέρμπι

Έξτρα έλεγχοι και κάμερες στη Λεωφόρο για το ντέρμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τα μέτρα που θα τηρηθούν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και κάλεσε τον κόσμο του τριφυλλιού να βρεθεί από νωρίς στο γήπεδο για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε στον κόσμο του τριφυλλιού τα μέτρα της αστυνομίας που έχουν παρθεί για τους φίλους του τριφυλλιού που θα βρεθούν την Κυριακή το βράδυ στην Λεωφόρο.

Θέλησε έτσι να τους ενημερώσει ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και ο συνωστισμός έξω από τις θύρες του γηπέδου αλλά και να γνωρίζουν από πριν τι θα αντιμετωπίσουν ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις.

Όπως έκανε γνωστό ο Παναθηναϊκός όσοι δεν έχουν εισιτήριο καλό θα ήταν να μην πλησιάσουν καν στο γήπεδο καθώς θα υπάρχουν αρκετοί έλεγχοι μακριά από την Λεωφόρο. Επίσης θα γίνει αυστηρώς, διπλός, σωματικός έλεγχος ενώ έχουν τοποθετηθεί και περισσότερες κάμερες. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», πληροφορεί τους φιλάθλους της ομάδας μας για τα εξής:

- Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο παρακαλούνται θερμάνα μην προσέλθουν καν στο γήπεδο ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός, αφού δεν υπάρχει πιθανότητα εισόδου τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

- Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους σε ζώνες περιμετρικά του γηπέδου, ώστε να αποκλειστεί η πρόσβαση όσων θα στερούνται εισιτηρίων αλλά και η μεταφορά εντός του γηπέδου απαγορευμένων αντικειμένων.

-Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 16:30. Οι θύρες 8, 9, 10, 11, 12 θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας από τις 17:15 έως τις 18:15 και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν κατά το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο.

-Στους κατόχους εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί διπλός αυστηρός σωματικός έλεγχος τόσο πριν όσο και μετά την είσοδο στις θύρες από τη συνεργαζόμενη με την Π.Α.Ε. ιδιωτική εταιρία security και σε συνεργασία με την Αστυνομία.

- Το γήπεδο εποπτεύεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Επίσης η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός έχει τοποθετήσει έξτρα κάμερες περιμετρικά του γηπέδου σε όλους τους φραγμούς της Ελληνικής Αστυνομία για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια των φιλάθλων της ομάδας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ