ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έξτρα άδεια για εφτά παίκτες

Έξτρα άδεια για εφτά παίκτες
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου παραχώρησε μερικές επιπλέον μέρες άδεια σε εφτά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενσωματωθούν πριν από την αναχώρηση για την Ολλανδία.

Η πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (27/6), όμως, κάποιοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν πάρει παραπάνω μέρες άδεια από τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο λόγος για τους διεθνείς Μπεργκ, Πράνιτς, Καρέλη, Ταυλαρίδη και Νίνη, τον Λουντ ο οποίος προέρχεται από φουλ σεζόν και τον Ζέκα, ο οποίος παντρεύτηκε το Σάββατο.

Οι εφτά ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν με την ομάδα στις 2 Ιουλίου, μία ημέρα πριν από την αναχώρηση για το Όστερμπεϊκ της Ολλανδίας.

Φιλικό με την Άρνεμ

"Αποκαλύφθηκε" το τρίτο φιλικό του Παναθηναϊκού επί ολλανδικού εδάφους, το οποίο, επί της ουσίας, θα είναι το πρώτο χρονικά.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την AFC Άρνεμ στις 5 Ιουλίου, σε ένα ματς που θα έχει προπονητικό χαρακτήρα.

Η Άρνεμ αγωνίζεται σε ερασιτεχνική κατηγορία και ιδρύθηκε το 2014, ενώ, η έδρα της, η πόλη του Άρνεμ, απέχει 10 λεπτά από το Όστερμπεϊκ, όπου θα καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Ιουλίου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Μπριζ και στις 10 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ