ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξοφλήθηκε ο Ταυλαρίδης, αναιρείται η ποινή του Παναθηναϊκού

Εξοφλήθηκε ο Ταυλαρίδης, αναιρείται η ποινή του Παναθηναϊκού
Στάθης Ταυλαρίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με -3 για την οφειλή του στον Στάθη Ταυλαρίδη, ωστόσο οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό και ο 38χρονος στόπερ θα καταθέσει αίτημα αναίρεσης της ποινής των "πρασίνων".

Την ώρα που η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε να ενεργοποιήσει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό για την ανεξόφλητη οφειλή ύψους 97.000 ευρώ στον Στάθη Ταυλαρίδη, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία!

Σήμερα το μεσημέρι (2/3) συναντήθηκαν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ με τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή και υπέγραψαν τα έγγραφα για τη διευθέτηση της μεταξύ τους εκκρεμότητας. Ο Ταυλαρίδης εισέπραξε εφάπαξ το μεγαλύτερο μέρος του ποσού και συναίνεσε σε ένα μικρό "κούρεμα", διευκολύνοντας το Τριφύλλι.

Αναφορικά με την ποινή, από τον Παναθηναϊκό υποστήριζαν πως η ΕΠΟ δεν πρόλαβε να ενημερωθεί για την εξέλιξη και μόλις προσκομιστούν τα αποδεικτικά στοιχεία για την ρύθμιση του χρέους, τότε η αφαίρεση βαθμών θα καταστεί ανενεργή. Τυπικό χαρακτηρίζει το θέμα και ο δικηγόρος του Ταυλαρίδη, ο οποίος αν χρειαστεί θα καταθέσει αίτηση αναίρεσης της ποινής, για να μην προκύψει πρόβλημα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε να δεχτεί την από 12-12-2017 αίτηση του Ευσταθίου Ταυλαρίδη, καθώς επίσης να επιβάλλει και να ενεργοποιήσει σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος".

Η υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη ήταν εξαιρετικά δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, αφού εκτός από τα χρωστούμενα, ο 38χρονος αμυντικός ήταν εκνευρισμένος και πικραμένος με τη συμπεριφορά που είχε αντιμετωπίσει από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού. Όμως, πλέον η διαφορά επιλύθηκε...

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ