ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξοφλήθηκε ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Στον Παναθηναϊκό κατέβαλαν στον Μάρκους Μπεργκ και τη δόση του Μαΐου, εξοφλώντας τον Σουηδό στράικερ προκειμένου να είναι εντάξει με τα οφειλόμενα στον 31χρονο ποδοσφαιριστή.

Στην καταβολή και της δόσης του Μαϊού και την εξόφληση ουσιαστικά του Μάρκους Μπεργκ προχώρησαν στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι μετά τα υπολειπόμενα χρήματα που οφείλονταν από τη δόση του Φεβρουαρίου, 220.000 ευρώ, κατέβαλλαν και τα χρήματα από τη δόση του Μαΐου, ύψους 275.000 ευρώ και πλέον ο Μπεργκ έχει εξοφληθεί στο έπακρο.

Η κίνηση αυτή έγινε από πλευράς πράσινων ώστε ο Σουηδός φορ να μην επιμείνει στην προσφυγή του, η ακόμα και αν δεν την αποσύρει μέχρι την εκδίκαση της να είναι πληρωμένος και ο Παναθηναϊκός να μην κινδυνέψει να τον χάσει ως ελεύθερο.

Αλλά να μπορέσει να βγάλει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από την πώληση του στην Αλ Αϊν, σαφώς λιγότερα από την ρήτρα των 5,2 εκατομμύρια ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα από το Σάββατο άνοιξε και πάλι δίαυλος επικοινωνίας με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προκειμένου να βρεθεί η συμβιβαστική λύση που ανέφερε και η πράσινη ΠΑΕ στην ανακοίνωση της την Παρασκευή.

Τις συζητήσεις έχουν αναλάβει τα στελέχη του τριφυλλιού έτσι ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το "deal" τις επόμενες ώρες σε ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ καθαρά για τον Παναθηναϊκό ανεξαρτήτου του ποσοστού που έχει το Αμβούργο.

Άλλωστε και οι δυο πλευρές γνωρίζουν ότι πρέπει να φτάσουν στον συμβιβασμό και να μην μπουν σε "κινδύνους" αν προχωρήσουν εκατέρωθεν σε καταγγελίες.

Από τη στιγμή που ο δίαυλος επικοινωνίας έχει ανοίξει και πάλι δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε οι εξελίξεις να είναι άμεσες και η μεταγραφή να ολοκληρωθεί στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, ίσως και τις πρώτες μέρες της προκειμένου στα ταμεία του τριφυλλιού να μπουν κάποια χρήματα που θα δοθούν για άλλες περιπτώσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ