ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έξι απολύσεις, έμειναν 21 εργαζόμενοι στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Έξι απολύσεις, έμειναν 21 εργαζόμενοι στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Αλαφούζος, Παναγόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έξι απολύσεις έγιναν συνολικά σήμερα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποία συρρικνώνεται μέρα με τη μέρα. Έμειναν μόνο 21 εργαζόμενοι στα γραφεία της ΠΑΕ, η οποία... μετακομίζει στη Λεωφόρο Παντέλης.

Έξι απολύσεις υπαλλήλων έγιναν σήμερα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία ήδη υπολειτουργεί σε πολλά τμήματά της (εμπορικό, marketing) και το μοναδικό "ευχάριστο" για τους υπαλλήλους ήταν ότι τουλάχιστον εξασφάλισαν τα οφειλόμενα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις τους (όσοι δικαιούνταν).

Το τμήμα που επλήγη περισσότερο σήμερα είναι αυτό της επικοινωνίας, καθώς εκτός από το δίδυμο Γαρρή - Δρουκόπουλου στο Γραφείο Τύπου, απολύθηκε και ο υπεύθυνος για όλες τις βιντεοσκοπήσεις, Λάμπρος Αβράμης και ο Θάνος Χονδροδήμος, ο οποίος ασχολούνταν και με τα social media και με τις εκδηλώσεις για τους οπαδούς, πολλές φορές και με τις πωλήσεις εισιτηρίων ή με χορηγικά προγράμματα και με πολλά άλλα...

Ίσως σε έναν - δυο από τους εργαζόμενους να προταθεί "εξωτερική" συνεργσία από τις αρχές Μαρτίου, αλλά οι πρώτες μέρες του επόμενου μήνα θα είναι εξίσου κρίσιμες, καθώς δεν αποκλείεται να γίνουν περισσότερες περικοπές εργαζομένων και... μπάτζετ, ίσως από το αθλητικό κέντρο στο Κορωπί.

Επισημαίνεται ότι αυτές οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται από τον πρόεδρο, Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος απλώς τις υλοποιεί, δηλαδή τις... ανακοινώνει. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από τους Γιάννη Αλαφούζο, Χρήστο Παναγόπουλο, οι οποίοι διοικούν από... μακριά (όχι δηλαδή από τα γραφεία της ΠΑΕ, αλλα αυτό ελάχιστη σημασία έχει), από τη στιγμή που αποφασίστηκε το τέλος της συνεργασίας με τον Αγησίλαο Τουμαζάτο και τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. Στενός συνεργάτης τους στην υλοποίηση του πλάνου επιπρόσθετων δραστικών περικοπών είναι εδώ και περίπου έναν μήνα ο Αλέκος Σφυρής, ο οποίος ασχολείται κυρίως με τα οικονομικά καθημερινά στην ΠΑΕ.

Από τη Δευτέρα ο ίδιος και οι εναπομείναντες 21 εργαζόμενοι της ΠΑΕ θα πηγαίνουν καθημερινά στη Λεωφόρο Πεντέλης, καθώς σήμερα και αύριο ολοκληρώνεται η μετακόμιση των γραφείων της εταιρείας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ